Den sunde glød – bodylotions tilsat selvbruner

Den sunde glød – bodylotions tilsat selvbruner

Så er tiden kommet, til at benene skal ud af bukserne og i shortsne i stedet. For at hjælpe sommergløden lidt på vej, uden at skulle ligge sig ud og stege i solen fortæller jeg i dag om to produkter der har det tilfælles, at de begge har fået tilsat lidt selvbruner. Jeg er ikke fan af selvbruner alene, jeg synes det er for meget og for kunstigt – at man som helt vinterbleg kan komme til at se ud, som om man kar været tre måneder i Caribien er FOR MEGET. Men de her bodylotions hvor der kun er tilsat 3,5 % selvbruner (oplyst på Matas sommerglød bodylotion, der er ingen oplysninger på Dove summer glow), og dermed kun giver en let og naturlig sommerglød, har jeg det rigtig fint med.

Begge de to bodylotions jeg har vist frem her, har fået ny emballage – og måske også en ny formel, det ved jeg ikke.

Matas sommerglød bodylotion købte jeg for et par år siden, den er langt fra brugt op, men det er fordi jeg synes dens sommerglød er meget orange, og så lugter den af lettere sur ferske yoghurt – men der er også tilsat mælkeprotein, så jeg tænker lugten stammer derfra – så umildbart vil jeg råde til ikke at købe Matas’ bodylotion tilsat selvbruner, men da jeg ikke har prøvet den nye emballage (og måske nye formel), og formentlig ikke kommer til det, ved jeg ikke om den nye er lige så orange som den jeg har.

Til gengæld så er Doves summer glow rigtig god, den har også en snært af fersken yoghurt, men også blandet med en godt duft. Den brune farve er er mild og overhovedet ikke orange. Det er denne her jeg bruger i sær i de tidligere forårsmåneder – da jeg går til rytmisk gymnastik og de fleste opvisninger ligger i foråret, før det er varmt nok til at få lidt sol på kroppen, er det rart med lidt hjælp, så man ikke blænder publikum.

Generelt hvis du bruger, eller vil kaste dig ud i bodylotions tilsat selvbruner, skal du være rigtig grundig når du smører kroppen ind, og for guds skyld huske at vaske hænder efterfølgende! Dette er vejen til en flot sommerkulør uden alle de skadelige stråler, men selvom du vælger at bruge en bodylotion med selvbruner tilsat, skal du alligevel huske solcremen!

Relaterede indlæg