Miqura laver nogle specielle masker!

miqura 1

Miqura moisturizing bio-cellulose coconut sheet mask

Først og fremmest vil jeg sige, at duften af kokos manglede. Jeg havde lidt forventet den velkendte duft. Masken har dog en mild og meget svag duft, men jeg synes kun at jeg kan dufte den hvis jeg lægger mærke til den. Og så havde duftet intet med kokos af gøre.

Sheet masker er det nye inden for hudpleje, alle er åbenbart vilde med dem. Sheet masker har bare ikke fangede mig. Dem jeg tidligere har prøvede har i hvert fald ikke gjort noget, hverken godt eller dårligt for mig eller min hud. Og det har sådan set været ligegyldig hvilke mærke sheet masken har været fra, jeg har altid syntes alle sheet masker var ens. Men det var datid. Nyt inden for sheet masker er nemlig den her bio-cellulose sombruges i denne maske, men findes hos Starskin’s sheet masker.

Miqura’s sheet maske er overhovedet ikke som alle de våde klude jeg normalt har lagt på mit ansigt. Det første der var lidt sjovt ved denne sheet maske, var de to beskyttende lag – et på hver side af masken. Det andet er at masken faktisk mere er en meget tynd gummi-sheet maske, som sidder meget mere behageligt på huden og den glider ikke ned, allerede der er den meget bedre end andre sheet masker jeg har prøvet. Det skyldes faktisk at den behagelige sheet maske er fremstillet af 100 % naturligt fermenteret kokos juice. Det betyder at maskefibrene er 1000 gange finere end de almindelige ”klude” af sheet masker. Det betyder også at masken lægger meget tættere på huden, faktisk som et ekstra hudlag, på den måde bliver den plejende gel også absorberet lettere i huden.

Sheet maskens gel er tilsat hydrolyseret collagen, der plejer og blødgør huden, samt at øge dens elasticitet og tilføje ekstra fugt. Efter brug er min hud da også blødere og fugtet, den er også let klistret, men man skal ikke skylle efter, følelsen forsvinder lidt efter når huden lige får lov til at lufttørre.

Jeg synes godt nok det er lige i overkanten at give 69 kr. for én sheet maske det kan bruges én gang… Men trods prisen, er dette den eneste form for sheet maske, jeg bryder mig om. Den har gjort noget godt for min hud – så det er jo sådan set meget godt!

Miqura golden modeling mask

Denne maske pakke kan – modsat sheet masken – række til to personer eller gemmes til to gange. I pakken er der to kuverter, den ene er en pulver og den anden en flydende masse, som skal blandes sammen. For at gemme masken til en gang nummer to (anbefalet i forhold til at den er ret dyr (125 kr.)), skal du kun blande halvdelen af de to konvolutter og stille resten i køleskabet og blande den inden for få dage.

Dernæst vil jeg sige at det er en rigtig sjov maske. Når pulveret og den flydende masse skal blandes sammen er det ligesom at bage. Duften har selvfølgelig også en rolle at spille i forhold til, at jeg kommer til at tænke på bagning. Den dufter (og ligner) nemlig rigtig meget kagecreme. Til sammen giver de to ingredienser en meget tyk masse der skal udgøre en ansigtsmaske. Masken skal påføres i et tykt lag og trækkes af efter 15-30 minutter. Jeg oplevede at den allerede efter 10 minutters tid var relativ stiv. I strukturen havde den slet ikke forandret sig, men når jeg rørte ved den skete der ingen ting. Det føles lidt som fugemasse der bruges til at tætne og isolere døre og vinduer.

Når den skal af skal den som sagt trækkes af. Det er som sådan en peel off mask, men ikke helt som man kender dem. Jo tykkere lag man kommer på jo lettere er den at få af.

Miqura golden modeling mask giver en professionel ansigtsbehandling, hjemme hos dig slev. Den giver en øjeblikkelig ensartede og finere udstråling og efterlader huden fastere, yngre og gennemfugtet. Den beskytter og opstrammer huden OG genopbygger og reparere tidligere skader. MEN jeg vil sige at den er sjovere end den gavner. Det er ikke en maske jeg vil gå ud og give 125 kr. for.

miqura

Bio-cellulose sheet mask // Golden modeling mask // Kagemonstret

Hvilke Miqura produkter bruger du?

Relaterede indlæg