Hyppig håndvask og afspritning er hårdt for huden

karmameju hero ph solution 02 1

I disse coronatider er god håndhyggiejne en meget væsentlig ting. Og det gælder både håndvask og afspritning af hænderne. Som I måske allerede ved, så arbejder jeg i sygehusvæsenet, hvor håndhygiejne især er vigtigt, for ikke at bringe smitte af diverse infektioner videre fra patient til patient. Men lige nu er håndhygiejnen endnu vigtigere og jeg oplever også selv, om muligt, at gøre det endnu mere end normalt. Så det der i forvejen var hårdt for huden på hænderne, er endnu hårdere nu hvor det gøres hyppigere. Huden på hænderne tørre ud og bliver ubehagelige, trods diverse fede cremer.

Karmameju HERO pH Solution 02

Et produkt der derfor er essentielt lige nu, mere end ellers, er Karmameju HERO pH Solution 02. Jeg har sådan set haft den herhjemme siden jeg fik den i en Goodiebox men aldrig rigtig fået den brugt. Før nu. Og nu er den uundværlig. Jeg er lynhurtigt blevet glad for den. Og et eller andet sted er jeg også glad for at jeg ikke fik taget den i brug og opbrugt den tidligere.

HERO pH Solution 02 er et innovativt og øjeblikkeligt pH balancerende produkt. Dette fremmer hudens sundhed ved skånsomt at genopbygge dens naturlige beskyttende barriere.

karmameju hero ph solution 02 2

Huden har en naturlig pH-værdi der ca. ligger på 5. Når pH-værdien dagligt forstyrres, ved daglige gøremål som ansigtsrens, lange brusebade, en tur svømmehallen, hyppig håndvask, opvask, brug af rengøringsmidler og så videre, bliver hudens beskyttende barriere udfordret og kommer midlertidigt ud af balance. Det kan tage flere timer før den beskyttende barriere, og dermed hudens pH værdi, gendannes. Indtil pH-værdien er genoprettet, er huden ekstra sårbar og modtagelig overfor blandt andet infektion, irritation og udtørring.

Fakta: Mange hudproblemer har sin oprindelse i ubalance af pH-værdien. Det er blandt andet vigtigt med en stabiliseret pH-værdi i forbindelse med sårheling, hudlidelser og andre hudsygdomme som seboroisk dermatitis, psoriasis, rosacea, eksem og akne.

Produktet er en klar serumlignende væske, der påføres som det første trin i dit hudplejeritual og efter behov i løbet af dagen. Jeg har den stående ved håndvasken i badeværelset og bruger den efter håndvask og før eventuel håndcreme. Men den kan også anvendes til andre formål. Du kan f.eks. anvende den til både ansigt og hovedbund for at komme tilbage i pH balance. Ved daglig brug vil Karmameju HERO pH Solution 02 effektivt hjælpe med at forhindre fugttab, hudfølsomhed, tørhed og skader fra miljømæssige faktorer, samtidig med at den styrker hudens naturlige evne til at forny og regenerere. Den hjælper desuden med at give de bedste betingelser for hudens helingsproces på kroppen, i ansigtet og i hovedbunden. Produktet kan anvendes af alle hudtyper, også af dig med almindelig hud der allerede er i balance, men som ønsker de bedste betingelser for huden. De pH balancerende egenskaber optimerer hudens naturlige immunforsvar, som er hele grundlaget for hudens sundhed, almene tilstand og udseende.

Anvendelse af Karmameju HERO pH Solution 02 i hovedbunden

Jeg synes dette kan virke utrolig mærkeligt, men det er ret godt. Ved at anvende HERO pH solution 02 i hovedbunden i håndklædetørt hår, efter hårvask, balanceres hårbundens pH-værdi. Dette resultere i at hovedbundens naturlige beskyttende barriere styrkes og at talgproduktion også kommer i balance. Samtidig er den med til at afhjælpe tørhed, irritation, fedtet hovedbund og andre periodiske problemer, man kan have i hovedbunden.

Har du prøvet Karmameju HERO pH Solution?

Knus Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *