REN skincare evercalm rens, maske og dagcreme

REN skincare evercalm 1

Jeg har tidligere skrevet om et flere af REN’s produkter – find de tidliger eindlæg ved at søge “REN” i søgefeltet. Overordnede set har jeg været rigtig glad for alle de REN produkter, som jeg har prøvet. Jeg synes at REN står inde for en masse gode grundprincipper, og så er det bare lækre og kvalitetsbevidste produkter, der samtidig også er effektive. Og det kan vi lide! Som sagt er REN skincare bygget på en masse gode principper; de rigtige ingredienser, den rigtige videnskab, den rigtige produktoplevelse, de rigtige miljøpåvirkninger og den rigtige holdning. Desuden er REN hudpleje uden petrokemiske ingredienser, sulfater, parabener og syntetiske duft og farvestoffer.

Evercalm serien

Jeg har fået fingrene i tre produkter fra REN skincare evercalm serien. Det er deres gentle cleansing milk, ultra comforting rescue mask og deres global protection day cream. Jeg har ikke selv prøvet nogle af evercalm seriens produkter før, men det er for mit vedkomme, altid spændende at prøve noget nyt. Evercalm serien er især velegnet til sart og sensitiv hud, og hud med tendens til rødme, og kan derfor anvendes af alle hudtyper.

Generelt set om de tre produkter, vil jeg sige at de er meget cremet. Det er især noget jeg bemærker når jeg skal skylle rensen og masken af huden. Det føles præcis som at vaske creme af huden, hvilket også virker som en lidt forkert følelse. Efter en behandling med alle tre produkter, efterlades min hud lækker blød og smidig.

REN skincare evercalm 2

REN skincare evercalm gentle cleansing milk

Dette er en meget mild rensemælk, der både renser, beroliger og blødgører især sart hud. Rensen kan faktisk også anvendes som makeupfjerner, den virker dog ikke til vandfast makeup. Ingredienserne i rensen er super lækre, og i den mere naturlig og fredelige ende. Den indeholder triglycerider fra kokosolie, som opløser og fjerner snavs og makeup fra ansigtet, mens bioaktiver fra arktiske solbærfrø og ekstrakt fra arktiske havtornbær styrker hudens indhold af lipider og samtidig bevarer fugtniveauet i huden. Peroxidase-enzymer fra fennikelfrø bekæmper forurening, mens flavonoider fra morgenfrue hjælper med at holde huden beroliget og blødgjort.

Rensen har en mild, let naturlig og lidt syrlig behagelig duft, og så er den er behagelig at bruge. Som jeg startede med at nævne i dette indlæg, så er alle tre produkter meget cremet. Med rensen er det som at massere en let lotion ud i ansigtet, men det er især når den skal skylles af, at jeg rigtig bemærker den her atypiske og unaturlige konsistens for en rens, i og med at det føles mærkeligt at vaske et tykt lag ”creme” af huden. Men på nær denne lille detalje, som bare er en vanesag, er det en skøn rens der virker præcis som den skal. Den renser og blødgør huden og det er simpelthen så lækkert.

REN skincare evercalm ultra comforting recue mask

Everclam masken er også super lækker og cremet. Den skal reducere irritation og skabe balance i hudens immunforsvar. Den skal berolige øm og betændt hud og støtte dens naturlige barriere. Evercalm masken virker aktivt med ”albatrellus ovinus”, der har en smertestillende effekt på huden overflade. På den måde reduceres både hævelse, kløe og rødme. Samtidig modarbejder ingrediensen, arnika, de frie radikaler og reducere irritation, kløe, inflammation og rødme. Maskens indhold af det anti-bakterielle gær, medvirker at balancen i immunforsvaret opretholdes, og samtidig øges cellefornyelsen også. Den er derfor også god til solskoldet hud, der er både skadet og irriteret, eller ved f.eks. nældefeber med mere.

Jeg oplever især at huden beroliges, og så efterlades den utrolig blød efter brug. Det er en meget behagelig maske, som kan anvendes af alle hudtyper. Med fordel kan den også anvendes som en overnight maske i stedet for den almindelige 10-15 minutters behandling. Som med flere af RENs produkter, har denne maske (og dagcreme) en pumpefunktion til dosering af produkt. Jeg kan godt lide den type produkter, da man undgår at der kan komme forurening ned i, som der f.eks. kan i en krukke. Det skal dog siges at både masken og dagcremen har en meget gavmild dosering, og det oplever jeg også med andre REN produkter – meget gavmilde.

REN skincare evercalm global protection day cream

Dette er en fugtgivende, og ikke mindst blødgørende, dagcreme, som både beroliger, fugter og beskytter huden, for tilsammen at give en smuk og sund hud. Cremen indeholder omega 3 og 7 der genopbygger og styrker huden og dens fugtniveau. Ingredienserne bisabolo og morgenfrue reducere eventuelle irritation og ubehag i huden. Desuden indeholder dagcremen også RENs ”global protection complex”, der med sin synergetiske blanding af kraftfulde antioxidanter og frie radikaler, hjælper med at holde huden ren og samtidig beskytte den mod kronisk inflammation og for tidlig ældning.

Dagcremen er let og behagelig og så trænger den hurtigt ind i huden og efterlader huden dejlig blød. Sammen med til to ovenstående produkter er min hud lækker, beroliget, med mindre rødme og utrolig blød. I forhold til, at det er en dagcreme og en let en af slagsen, så er den alligevel tyk nok til at jeg også har brugt den som natcreme.

I samarbejde med REN skincare  og Anne har du nu muligheden for selv at VINDE de tre produkter fra REN skincare evercalm serien. Hop forbi min instagramprofil for at deltage i konkurrencen om de tre lækre og blødgørende produkter.

Kender du REN skincare?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *