Across the Universe (limited edition)

across the universe 1

Navnet på Depend’s nye limited edition kollektion hedder, som overskriften lyder; Across the Universe. Kollektionen består af 8 lakker, inspireret af rummet. Lakkerne er både glitrende og med metallisk skær, de har de kolde efterårshimmelfarver som midnatsblå og smaragdgrøn. ”En guide til galaksen”. ♥

For mig er lykken en mørk og stjerneklar nat – det er så smukt. Og ikke mindst fascinerende. Universet er så uendelig stort. Jeg tror også på rumvæsner, for mig er det en fuldstændig absurd tanke, at vi skulle være den eneste planet i hele det store univers, som indeholder liv. Ikke at jeg tror jeg vil have lyst til at møde dem, men jeg er sikker på, at de er derude!

Across the Universe – swatches

across the universe 2

5057 – Wings of Cassiopeia // 5058 – North of Andromeda // 5059 – Supernova Knockout // 5060 – Zodiac Dreams // 5061 – Galaxy Highway // 5062 – Milky Way // 5063 – Secretly Stargazing // 5064 – Chasing Starlight

Kollektionens farverne ligger, som i kan se, meget op af hinanden. Jeg har brugt to lag lak. Dækkeevnen for alle 8 lakker er virkelig god. Et lag lak havde været nok, da lak nr. 2 ikke gav nogen synlig effekt. Finish er flot, det er skinnende, metallist og glitrende – forskellige universer og stjernehimler.

Mine favoritter for denne kollektion er; 5058, 5059 og 5063.

O2 limited edition Across the Universe koster 29,95 kr. stykket og vil lande i Matas i uge 41. TIP: Matas har meget ofte tilbud på deres Depend lakker, typisk 3 for 2, eller 4 for 100 kr.

across the universe 3

Hvad synes du om farverne?

”To infinity and beyond”. Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *