NYX eyebrow cake powder

nyx eyebrow cake powder 1

Det her bryn kit fra NYX Cosmetics er et sødt lille kit. Og jeg mener sød, mere er det ikke rigtig… Udefra er selve brynpudderen og bryngelen ædelsten. Jeg ved ikke om det bare er mig, men åbner den ikke i den forkerte side? Når men i hvert fald, så indeholder kittet som sagt en brynpudder i to farvenuancer af brun, en bryngel/balm og to små redskaber; en brynpensel og en brynbørste. Jeg kan ikke rigtig bruge de to redskaber, deres skaft er simpelthen alt alt for lille, og gør det mere besværligt end det egentlig er.

nyx eyebrow cake powder 2

Jeg synes at selve brynpudderen er god og tilpas pigmenteret. Den lille farvenuance er ikke den store, men den giver lige det ekstra. Den mørkeste er nemlig for mørk til den del af brynet der er ind mod næsen. Der er dog et lille minus ved pudderen, og det er at det ikke er så nemt at blende ud, som I måske også kan fornemme, at jeg har haft svært ved på billedet.

Gelen eller balmen, hvad det nu end er, er jeg ikke særlig stor fan af. Jeg kan meget bedre lide en helt almindelig bryngel. Denne her appliceres ved at grave i den med bryn børsten, for så at påføre den på brynene. Når det så er sagt så sætter den mine bryn tilfredsstillende. Gelen er blank og virker ikke til at tørre på brynene.

SÅ et sødt lille bryn kit, der er OK hvis man bruger sine egne brynredskaber, og kan leve med at skulle ”grave” gelen op. Men der findes altså bedre bryn produkter på markedet. Jeg er langt fra solgt her.

Hvilke produkter bruger du til dine øjenbryn?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *