Depend Sparkle All The Way limited edition

Depend Sparkle All The Way

It’s beginning to look a lot like christmas… Jeg må indrømme at jeg ikke helt er der endnu. Jeg føler ikke julestemningen komme krybende. Jeg føler slet ikke at vi er i midten af november allerede. Jeg har lavet en adventskalender til min bedre halvdel og det er alt. Jeg plejer ellers at have købt alle julegaver i rigtig god tid, men ikke i år. Tiden er bare gået så hurtigt, trods at det har været et specielt og mærkeligt år med Corona. Men jeg håber da at jeg når at komme i julestemning inden alt for længe, for lige nu har jeg ikke engang lysten til at finde julepynten frem fra loftet.

Men måske Depend Cosmetics kan hjælpe julehumøret lidt på vej, med deres nye Sparkle All The Way limited edition O2 lakserie. Kollektionen består af 6 glitrende jule- og nytårslakker.

Midnight Star nr. 5100: er som dens navn beskriver, en stjerneklar nattehimmel. Sort med masser af sølv/holografisk glimmer.

Got The Glam nr. 5101: er en holografisk sølvlak og jeg elsker det!

Golden Glitz nr. 5102: er en guldlak med guld- og sølvglimmer der også giver et smukt holografisk udtryk.

Merry Vibes nr. 5103: er en blank rød farve med svagt rødt- og guldstøv.

Red Fling nr. 5104: en smuk intens kirsebærsovs-rød-farve med rødt glimmer. Jeg kan faktisk bedst lidt lakken når den stadig er våd og glansfuld, den mattere nemlig når den tørre hvilket gør finishen lidt trist at se på, men samtidig træder glitteret bedre frem.

Follow Your Bliss nr. 5105: er en lidt lysere rød med en holografisk mix af glimmer i rød, sølv og guld.

Selvom det er neglelakker med glimer i, så er de overraskende nemme at fjerne igen, hvilket bestemt er en positiv ting! Kun 5104 er ligesom en “rigtig” glitterlak og svær at fjerne igen. Jeg synes de er rigtig fine alle sammen, jeg er en glimmerpige og så har jeg pyntet fødderne med Follow Your Bliss. Jeg må nemlig ikke bruge neglelak på hænderne i forbindelse med mit arbejde.

Desuden så har Depend Cosmetic fået en ny dansk hjemmeside og shop hvor der er fri levering. 

Hvordan kommer du bedst i julestemning?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *