Shiso skincare BB cream

shiso skincare bb cream

Denne shiso BB cream er fra the body shop, jeg fandt den i deres sommerudsalg , før det havde jeg aldrig set eller hørt om den. Efter at have prøvet den, tænker jeg, at der er en grund, til at den er i deres udsalgsortiment, for den er ikke særlig god.

BB creamen indeholder både shiso olie, vitamin C, lakrids, UV filter, glycerin og tair trade aleo vera, hvilket alt sammen lyder vildt godt, lækkert og plejende. Den skulle både lysne, dække skønhedsfejl og beskytte huden.

Conceal delen må jeg give dem, at den er god til, hvis man altså vil have et ansigt, der ligner det har været nede i en spand med hudfarvet maling! Dette er nok det første the body shop produkt, som jeg ikke har været tilfreds med. Den er slet ikke som andre BB creams, den er alt for tung i det, dens dække evne er som sagt rigtig god – men også lidt for meget i forhold til at det bare er en BB cream. Farven giver en lidt grålig hudfarve, som tydeligt ses, da farven er så kraftig, at den nærmest bliver malet på. Den er ikke helt nem at fordele i ansigtet, og så er den meget fedtet og vil ikke rigtig trænge ind i huden. Pumpens dosering er også for stor, når jeg endelig bruger denne BB cream er halvdelen mere end rigeligt, hvis jeg bruger det hele bliver det for meget – for mig i hvert fald.

Men en god ting: Dens dækkeevne er ubeklagelig, dog synes jeg den er for meget til hele ansigtet, men til mørke rande under øjnene og røde plamager eller urenheder er den god som base.

Relaterede indlæg