Coolar selvbruner og solbeskyttelse

coolar selvbruner 1

Det er sommer, som betyder en flot solbrun kulør og masser af solbeskyttelse. Derfor tester jeg også en del selvbruner og solbeskyttelse hen over sommeren. I denne omgang har jeg testet begge dele fra brandet Coolar, som jeg ikke har prøvet nogle produkter fra førhen. Coolar er et brand, som brænder for gode gennemtænkte produktoplevelser, der tager udgangspunkt i en glad og sund livsstil. De er konstant på udkig efter at udvikle økologiske produkter, da deres produkter af ren skønhed skal føles lige så godt, som det er sundt at anvende f.eks. solcreme.

Full Spectrum 360° Sun Silk Drops SPF 30

Denne prisbelønnede solbeskyttelse til ansigtet føles let på huden, og modvirker synlige alderstegn forårsaget af solstråler og skærmlys. Produktet anbefales til normal, tør og kombineret hud. Med sine mere end 70 % økologisk certificeret ingredienser, sit bredspektret SPF 30 UVA- og UVB-beskyttelse og dens lette, rene og åndbare sammensætning, er dette et super lækkert solplejeprodukt, som jeg hurtigt har taget ind i min daglige hudplejerutine.

Full Spectrum 360° Sun Silk Drops SPF 30 har en meget let hvid lotion-serum lignende konsistens, med en behagelig naturlig duft af neroli. Den er nem at anvende, og at fordele ud i ansigtet. Jeg plejer at bruge den efter min hudplejerutine og før min makeup, hvis jeg skal have makeup på. Det er dog vigtigt at ryste produktet først. Dette var jeg i starten slem til at glemme, men man kan se at produktet ikke er rystet, når det kommer ud i håndfladen, og så er det en ommer. Jeg har lært det efter et par gange.

Jeg bruger et pump produkt til ansigtet og halsen. På huden føles den let, fugtgivende og blødgørende. Jeg oplever IKKE at den tilstopper mine pore og giver udbrud af urenheder. Det er et lækkert og nemt solplejeprodukt, som ikke går på kompromis med den almindelige hudplejerutine, der anvendes før. Full Spectrum 360° Sun Silk Drops SPF 30 kan også blandes med en dagcreme eller foundation, der skal man blot være opmærksom på, at opblandingen kan reducere den anførte SPF-værdi.

Sunless Tan Collection

Foruden en masse solpleje til krop og ansigt, så har Coolar også udviklet en serie af selvbruner produkter. Sunless Tan Collection velegner sig til at skabe en flot kulør året rundt. Produkterne er fremstillet med økologisk certificeret ingredienser for at alle hudtyper skal kunne anvende dem, selv de sensitive.

Sunless Tan Express Sculpting Mousse

En hurtig og effektiv vej, til en sund og naturlig glød. Det er det høje indhold af DHA, naturligt afledt af sukkerroer, som farver huden, og skaber en flot kulør inden for få timer. Farven holder i op til tre dage, hvis produktet ikke påføres jævnligt, for at holde kuløren ved lige.

For at opnå det bedste resultat med selvbruner, og det gælder alle former og mærker af selvbruner, er at eksfoliere huden forinden, så huden er jævn og glat. Sunless Tan Express Sculpting Mousse udvikler sin farve over 2-4 timer, hvorefter et nyt lav eventuelt kan påføres, hvis det ønskede resultat ikke er nok. Efter 6-8 timer kan du gå i bad.

Jeg oplever at moussen ligger sig med en let klæbrig hinde over huden. En følelse jeg ikke er så god til på områder hvor hud møder hud, som f.eks stykket mellem balle og lår, det er faktisk kun hvis jeg har en tynd leggings på, at jeg ikke bemærker følelsen.

Gradual Sunless Tan Firming Lotion

Et andet selvbrunerprodukt, kommer i en helt anden from, nemlig som en let og fugtgivende lotion. Samtidig med at den farver huden med det naturlige indhold af DHA, så plejer den også huden, for en blød og smidig, solbrun hud. Også lotionens farve holder i op til tre dage, hvis den ikke holdes ved lige. Den kan anvendes dagligt for at opbygge og vedligeholde en solbrun teint. Og så skal der gå 6-8 timer, fra lotionen er påført, til at du må gå i bad.

Jeg kan godt lige at bruge lotionen, da den efterlader huden blød og fugtet, modsat moussen.

coolar selvbruner 2

Fra venstre: Full Spectrum 360° Sun Silk Drops SPF 30 // Sunless Tan Express Sculpting Mousse // Gradual Sunless Tan Firming Lotion

Mousse VS Lotion

Begge selvbrunerprodukter giver en smuk og naturlig kulør, der let kan styres, og lægger sig jævnt på huden. Selvom farven som udgangspunkt ikke er så intens, så er der alligevel så meget farve, at man kan se steder der ikke er blevet ramt og eller kanter. For en mere intens farve, kan produkterne anvendes løbende, for på den måde også at holdes ved lige.

Farvemæssigt oplever jeg ingen forskel, på resultatet af de to produkter. Jeg har prøvet at bruge moussen på den ene halvdel og lotion på den anden halvdel af kroppen samtidig. Så min konklusion er at du skal vælge efter konsistens, om du vil fordele mousse eller lotion. Nu og her effekten af lotionen er min favorit, men moussen er lige en tand nemmere at fordele, da den er dejlig let og medgørlig. I forhold til applikation ville jeg vælge moussen. I forhold til efterfølgende nu-og-her følelse på huden, ville jeg vælge lotionen. I forhold til farve er der ingen umiddelbar forskel. Have ville du vælge?

I forhold til holdbarhed af kuløren, så holder en enkelt applikation faktisk i en god uges tid. Men som sagt kan de anvendes regelmæssigt, for at holdes ved lige. Men jeg synes at holdbarheden er god.

Begge selvbrunerprodukter dufter dejlig mildt af Piña Colada og har ikke den ubehagelig duft af sur yoghurt, som jeg synes nogle selvbrunere har. Begge produkter er hvide; hvid skum og hvid lotion, som udvikler sin farve over et par timer og derefter kan bygges op. Farven som huden får smitter en lille smule af, men det er minimalt, man skal se godt efter for at kunne se en anelse på hvidt tøj. Dog smitter det en del af på et hvidt håndklæde efter et bad og i lyst sengetøj.

Kender du Coolar selvbruner eller deres mange soleplejeprodukter?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *