Oils of life produkter fra The Body Shop

oilsoflife

Først fik jeg den en lille udgave af Oils of life ansigts olien i en goodiebox, og jeg blev ret vild med den. Derfor blev jeg også rigtig glad, da jeg fik ansigts cremen af min kat, Baloo, i julegave. Og nu efter at have brugt dem sammen, i et stykke tid er jeg stadig helt vild med dem, og deres fælles virkning på min hud. Før jeg fik cremen havde jeg kun brugt olien et par gange, og den var super dejlig og god for huden, men sammen med cremen gør de underværker. Allerede efter et par gange, både morgen og aften, begyndte min hud at syne sundere, friskere og med mere glød. Jeg har ofte set cremer og andet skrive om at de giver glød, men har aldrig oplevet det, så rent faktisk at se det ske på egen hud, var ret fantastisk. Det er ikke sommer brun glød det tales om, det er mere at huden bare fremtræder bedre, den ser ikke træt og trist ud, den har det bare godt.

Begge produkter har samme lidt specielle duft, i starten skal man lige vende sig til duften, ikke at det er en dårligt duft, det er det overhovedet ikke, men den er ret speciel. Olien dufter dog kraftigere end cremen gør, men jeg er faktisk begyndt at holde mere og mere af duften. Desuden er de overhovedet ikke fedtende eller skindende på huden, faktisk kan jeg gå en hel dag, selv på makeupfire dage, uden jeg syntes, at min hud bliver fedtet, så det er endnu en positiv ting. Derudover er også denne serie lækker for øjnene, jeg synes det er meget rare farver, for mig giver de et indtryk af varme og luksus.

Begge indeholder de en masse gode olier, blandt andet indeholder produkterne hybenkerneolie, der genopretter skadet og arret hud. Jeg synes også at min hud er blevet synligt flottere på den kant.

Et minus – et ret stort minus endda, ved olien, er at den er ret dyr, også i forhold til deres priser på andre produkter. Heldigvis holder den længe, den prøve jeg har og bruger nu, er på 7 ml., den har jeg brugt i et par uger nu hver morgen og aften, med et par enkelte undtagelser, og jeg har kun brugt ca. halvdelen. Jeg bruger 3-4 dråber om morgenen og 5-6 om aftenen – lidt ekstra til natten. Men jeg synes virkelig også at den er det hver, jeg synes den gør så meget godt for min hud, at det ville være dumt, ikke at fortsætte den gode rutine.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *