British rose fresh plumping mask

british rose fresh plumping mask

Jeg har gået og sukket efter at prøve the body shops ”nye” ansigtsmasker siden de kom frem. Sådan som jeg sukker efter alle nyheder fra the body shop. De lagde ud med 5 masker, og så er der fornyeligt kommet endnu en. De koster 150 kr. stykket så at fuldende samlingen på en gang og dermed give 900 kr. er lige i overkanten, jeg er trods alt kun på SU. Jeg købte to af maskerne tilbage i efteråret, og fik efterfølgende en i adventsgave, så min samling er stille og roligt i gang.

Maskerne er desuden ideelle til at multimaske med. Du kombinere flere forskellige masker og bruger dem hvor på huden der er behov for det masken retter sig mod. Fx kan du bruge en mere dybderensende maske du i T-zonen og en fugtgivende på kinderne osv.

British rose fresh plumping mask

British rose fresh plumping mask er til dig hvis hud trænger til få fugt og mere fylde. Den fugtmætter og nærer huden og giver dermed huden mere glød og udstråling. Masken dufter så skønt, duften associere lidt til Diddle papirer. Ved at bruge masken en gang føles huden glat, blød og tonede. Ved at bruge den regelmæssigt opnår man en mere frisk glød.

Maskens konsistens er en noget flydende gel. Den kan godt ligne marmelade lidt, i forhold til farven og de små stykker rosenblade der er i. Den er lækker blød at smøre ud i ansigtet. Jeg bruger the body shop facial mask brush til samme. Masken skal derefter sidde på huden i en 5-10 minutter, skylles af og voila. Og igen må jeg lige prioritere den skønne duft, det er intet mindre end en fornøjelse at bruge denne maske.

british rose fresh plumping mask 2

De lækre ingredienser: Ægte rosenblade og essens, som fornyer hudens vanddepoter. Økologisk fair trade aleo vera, der beroliger og plejer huden. Hypenolie der er rig på omega 3 og 6, som toner huden. BTW så er der også kommen en british rose toner! Jeg er desværre ikke millionær så det må lige vente til en anden dag.

Du finder British rose masken HER. Anmeldelse af maske nummer 2 kommer i næste indlæg, kan du gætte hvilken anden jeg har købt? ♥

Kærligst C.

Relaterede indlæg

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *