Metalliske læber til nytår?

metalliske læber

Nytårsaften nærmer sig med hastige skridt. Har du allerede det hele klar? Eller er du ikke kommet dig helt over julen endnu? Jeg vil i dag give et lille tip til, hvordan du kan skille dig en lille smugle ud til nytårsaften. Det er et simpelt makeuptip til læberne, som gør en kæmpe forskel. Det er en måde hvorpå du kan give dine læber et metallisk look, dermed er fokusset også på læberne, så den øvrige makeup (hud og øjne) bør være mere dæmpet. Vælger man at ligge sit fokus på både hud, øjne og læber går det hurtigt hen og bliver alt alt for meget.

Hvordan laver du selv metalliske læber?
  • Start med at ligge en læbestift af den mørkere slags. En dyb rød farve eller måske helt over i de mørke lilla nuancer eller andre farver, an på hvad man lige har liggende. Jeg selv havde tænkt at den en mørk lilla farve ville være perfekt, men sådan en farve have jeg desværre ikke lige.
  • Herefter er det frem med et pudderprodukt med masser af shine. Dette kan være en øjenskygge eller highlighter. Igen: brug hvad du alligevel har liggende og kan bruge. Shineproduktet skal du starte med at påføre inde fra midten af og arbejde dig ud, så der dannes et metallisk ombre look. Du skal være opmærksom på, at der skal bruges MEGET shine produkt, da det første lag kan blande sig med læbestiftens farve.
  • Ellers er det bare at arbejde sig frem mod det ønskede look. Det er sådan set rigtig nemt.
Hvad har jeg brugt?

Jeg har brugt Lord & Berry’s SKIN lip gloss nr. 124 og så har jeg påført bellápierre cosmetics snow flake med en øjenskyggepensel.

metalliske læber how to

Hvordan skal dit nytårs-makeup-look være?

Relaterede indlæg

4 kommentarer

  1. Sikke en god ide, sådan noget er jeg slet ikke kreativ nok til at kunne finde på. Det kan være jeg selv skal prøve det, for det er jo super flot! 🙂

    1. Tak skal du have Patricia 🙂 Ja det er super nemt og flot, så det er bare med at komme i gang, du kan eventuelt lige prøve det engang inden nytårsaften, for at afprøve det 🙂

  2. Man kan også købe de lækre metalliske farver fra Nyx…mig og mine veninder har nåede at købe de flotteste farver fra dem.

    1. Jeg har godt set dem, jeg ville så gerne have fingrene i “Speed Of Light”, det er simpelthen den smukkeste farve jeg længe har set! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *