Yndlingsserie fra The Body Shop

yndlingsserie fra The Body Shop

Min yndlingsserie fra The Body Shop, er helt klart deres vitamin E ansigtsplejeprodukter. De har en meget mild og behagelig duft. De er milde og venlige mod huden. De tilfører en masse fugt til huden og de er med til at genoprette hudens egen fugtbalance.

Min nuværende vitamin E samling:

Vitamin E serum in oli. Olien er nok det produkt fra serien, som jeg er gladest for. Olien gør virkelig underværker for huden over natten, jeg synes den er fantastisk, jeg har intet negativt at fortælle om den. I startet var jeg ret skeptisk ved at skulle bruge den, da det jo er en olie. Jg altid har fået af vide, at det er dumt at bruge oliebaseret produkter på hud med tendens til urenheder. Jeg har så senenere fundet ud af, at det ikke er alle olier, der har en negativ effekt på huden. Der er faktisk nogle olier, der virker positivt på uren hud. Jeg har også tidligere skrevet om olien HER.

Vitamin E cream exfoliator. Som jeg også har skrevet om tidligere HER, blev jeg ret overrasket første gang jeg brugte eksfoliatoren. Dens konsistens er meget cremet, det virker på en måde forkert at skulle vaske en fed creme af ansigtet. Resultatet er dog rigtig skønt, det føles som nyrenset hud, der allerede er blevet plejet med creme. Det eneste negative, er at der ikke er særlig meget skrub over den, da den ikke indeholder ret mange korn. Det er selvfølgelig positivt hvis man er ude efter en mild ansigtsscrub.

Vitamin E creme hydratation intense. Denne her har jeg faktisk vundet på The Body Shops facebook side, sammen med 4 andre produkter. Det er gået hen og blevet en af mine favorit dagcremer, da jeg er helt vild med dens konsistens. Den er ikke som en helt almindelig creme, den er mindre cremet og mere gummiagtig hvis man kan sige det sådan. Det føles så skønt på huden, jeg synes specielt at den er god til makeupfrie dage.

Vitamin E eye cream. Jeg bruger øjencremen både morgen og aften. Jeg synes det er rart også at give den sarte hud rundt om øjnene noget opmærksomhed, da huden der, hos mig i hvert fald, kan blive irriteret engang imellem.

Vitamin E nourishing night cream. Dette var mit første vitamin E produkt, og den der startede min fascination af serien, dens konsistent har modsat den anden creme, en meget normal creme konsistens. Og hvorfor var den creme så god, at jeg måtte prøve andre produkter i samme serie? Dens duft, dens følelse og påvirkning på huden. En rigtig god natcreme.

Vitamin E aqua boost sorbet. Sorbeten er rigtig god om sommeren. Den køler huden, og som navnet siger er konsistensen lidt alla sorbet is, den er meget frist på huden. Cremen har en mattende effekt hvilket gør, at den giver et fint finish selv til et makeupfrit ansigt. Et minus er at den er meget parfumeret, den har ikke samme milde duft som resten af serien har – desværre.

Vitamin E nyheder

Og så er der jo lige kommet to nye tilføjelser til vitamin E serien, den ene en let dagcreme med SPF 30 og den anden en essence lotion. Det er The Body Shops tredje essence lotion, de fås til oils of life og drops of youth serierne, dog har jeg ikke prøvet nogle af deres essece lotions endnu. Jeg synes umildbart at det lyder som et ligegyldigt ekstra step. Essence lotion skal påføres som første plejende step efter rens af ansigtet, hvor man så derefter bruger olie/serum og cremer – men det kan jo også være at steppet gør underværker? Er der nogle af jer der har prøvet nogle af deres essence lotions?

Hvad er din yndlingsserie fra The Body Shop?

Relaterede indlæg