100 % naturlige produkter fra Satara

100 % naturlige produkter fra Satara

Jeg skrev for en uges tid siden lidt om disse fire produkter, og nu er jeg klar til at fortælle jer endnu mere om dem. Denne gang om hvad jeg synes om produkterne, om jeg har fået ud af at bruge dem og så videre – så det er en fortsættelse af det tidligere indlæg om produkterne fra Satara Danmark.

Jeg har den sidste uges tid brugt alle produkterne; ansigts gelen har jeg brugt to gange dagligt, peelingen har jeg brugt ca. hver tredje dag om aftenen før ansigtsgelen, og sæben har jeg brugt hver dag i badet.

Mineral active ansigtsrens gel: Først og fremmest må jeg pointere gelens duft, den er så skøn og frisk og minder mig om natur og hav, hvilken er lidt sjovt, i forhold til at produkterne består af ingredienser fra Det Døde Hav. Duften er også en duft der ikke kun appellere til det ene køn, det er en meget unisex duft, den dufter på ingen måde af mand, men heller ikke som nogen kvindelig parfume – den dufter af naturen.

Ansigtsrens gelen er en meget mild ansigtsrens, og da den heller ikke indeholder alkohol virker den ikke udtørrende på huden, hvilket jeg sætter stor pris på. Som ansigtsrens er den også meget udmærket, huden efterlades glat og afrenset og klar til den efterfølgende pleje.

Praktisk er jeg ikke fan af ansigtsrens gelens flaske, for det første er den utæt (min er i hvert fald, men måske det er et særtilfælde – det vides ikke), så den SKAL stå oprejst og er dermed ikke brugbar til rejsetasken. For det andet kommer der alt for meget produkt ud af gangen (altid i hvert fald dobbelt af hvad jeg skal bruge), når jeg trykker gelen ud, hvilket er et ærgerligt spild, når der nu ikke er behov for al dette.

Ansigts peeling: Denne ansigts peeling (også yderst velduftende) har en cremet konsistens, som man virkelig kan se og mærke på huden efterfølgende, der ligger sig en slags hinde over huden, som er virkelig lækker (den forsvinder dog efter den efterfølgende pleje). Jeg bruger peelingen når jeg er i bad, jeg starter med at massere peelingen ind i hovedet, for så at lade den sidde på ansigtet, mens jeg ordner andre ting og så skyller jeg ansigtet. På den måde får creme-delen også lov til at virke på huden.

Ansigts peelingen har nogle meget kraftige, men få saltkorn, som eksfoliere huden. Det er en ansigts peeling der virkelig vil noget, for selvom der er få saltkort i, så gør de et rigtig godt stykke arbejde – så hvis du søger en ansigts peeling/scrub, som kan skrubbe igennem, kan jeg klart anbefale dig at købe den her.

Mudder sæbe: Den er faktisk ikke så spændende som jeg ellers havde håbet på, det er bare en går/sort håndsæbe lignende sæbe, der dufter er jord men har helt almindelig hvidt (lidt gråt) skum. Jeg har valgt at bruge sæben på mine skuldrer og dele af ryggen som jeg har kunne når, da jeg har tendens til urenheder på disse område. Jeg har brugt sæben hver dag i badet og i al den tid jeg har brugt den, er der ikke kommet nogle urenheder, så det er meget positivt.

Alt i alt synes jeg at det er nogle rigtig lækre produkter, man kan især mærke en god kvalitet i ansigts peelingen, og som jeg skrev i det tidligere indlæg, så står Satara for hud- og hårpleje produkter af høj kvalitet til en fornuftig pris, og det udsagn synes jeg sagtens de kan stå inden for!

HUSK at du stadig kan benytte min rabatkode og få 10 % på dit køb fra Satara’s hjemmeside, koden gælder til den 15. juni 2016.

Rabatkode: HVERDAGSBLUSH10

Sponsoreret, indhold og holdninger er mine egne.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *