To lyserøde fra Nivea

lyserøde nivea

Jeg fandt disse to lyserøde produkter, fra Nivea i fakta til kun 30 kr. stykket, og der var ingen tvivl, dem måtte jeg have med hjem.

Gentle cleansing cream

Cleansing cremaen er til tør hud, den indeholder mandelolie og hydra IQ, rengøre i dybde, gennemfugter og plejer huden.

Jeg elsker elsker elsker den her cleansing cream! Jeg har ikke prøvet sådan en før, det tætteste jeg har prøvet er the body shops vitamin E ansigts skrub, men fordi jeg renser huden efter skrubben har jeg ikke rigtig oplevet effekten af ”cremen”. Men med denne cleansing cream fra Nivea oplever jeg effekten, og jeg synes virkelig at det er en skøn følelse, huden bliver så blød og gennem fugtet, og kan mærkes allerede efter første vask!

MEN en ting der ærgre mig virkelig meget ved cleansing creamen er, at den ikke er ret god til at fjerne snavs, hver gang jeg har vasket mit ansigt med den, og efterfølgende bruger en toner på en hvid vatrondel, kommer der rigtig meget snavs med af, og det er både morgen og aften. Og det irritere mig så inderligt, at den ikke fjerner snavset fra huden, for jeg har ikke en finger at sætte på noget ved cleansing cremaen ud over det; skøn duft, skøn konsistens, fantastisk effekt på huden.

Nourishing day cream

Også dag cremen er til tør hud og indeholder mandelolie og hydra IQ som tilføre fugt i dybden af huden.

Dag cremen har samme skønne duft som cleansing cremen har, og også dag cremen er ret lækker, den er meget mild, let og efterlader huden blød og fugtet, den er ikke helt så hurtig til at trænge ind i huden som jeg godt kunne have tænkt mig, men hvis jeg ikke skal noget og alligevel bare er hjemme, gør det mig ikke så meget.

Derudover må jeg lige pointere noget, som jeg også før har gjort for en af Niveas cremer, så er dag cremens ydre virkelig lækkert at se på, selve tuben er meget enkel og meget Nivea karakteristisk, men låget er i så fin en baby lyserød farve, som passer så godt til cremens duft, og så har den også et hvidt Nivea stempel i bunden, som den anden i også har, jeg synes det er en rigtig fin lille detalje.

lyserøde fra nivea

Sammen matcher der to, cleansing creamen og dag cremen, også hinanden ret godt udseendemæssig, hvor den ene er lyserød er den anden hvid og omvendt.

Når jeg har tømt cleansing cremaen, vil jeg på jagt efter en ny, som forhåbentlig giver samme lækre cremede effekt på huden efter rens, men som så også fjerner snavs fra huden!

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *