3 ansigts eksfoliatorer fra The Body Shop

DSC_0025

Her har vi 3 meget forskellige ansigts eksfoliatorer fra The Body Shop:

  • Vitamin E cream exforliator
  • Seaweed pore-cleansing facial exfoliator
  • Vitamin C microdermabrasion

Jeg bruger tit en skrub til ansigtet, da jeg synes det har en positiv effekt på huden, og derfor ejer jeg også ret mange. Her har jeg samlet mine 3 skubs fra The Body Shop, og jeg er meget imponeret, over hvor vidt forskellige disse tre produkter er, tråds at de alle sammen er en ansigtsskub/peeling/eksfoliering – kært barn har mange navne!

Vitamin E: Først og fremmes er den lyserød, med pink jojobaperler, og så har den har en mild, let og frisk duft. Men det der virkelig overraskede mig første gang at jeg brugte den, var konsistensen. Det føles lidt mærkeligt at smøre den ud på våd hud, fordi det føles som en fed ansigtscreme. Det er en ok skrub, men efter min mening er der for lidt korn i, jeg føler ikke at den skrubber min hud særlig godt, men den efterlader alligevel huden dejlig blød.

Seaweed: Den her skrub har samme duft som resten af Seaweed serien, hvilket jeg ikke har noget imod. Seaweed skrubben er en totale modsætning til Vitamin E skrubben. Seaweed er flydende og den har meget grove kron – når jeg bruger den tænker jeg altid småsten eller grus, fordi de er så grove og det lyder lidt som grus. Men at den er så grov, er faktisk lidt for meget efter min smag, jeg synes den er god, engang imellem når jeg tænker, at min hud virkelig trænger til en omgang, så hvis man er til meget grove ansigtsskrubs er det den her man skal gå efter.

Vitamin C: Denne her vandt jeg faktisk i en af The Body Shops konkurrencer på Facebook, sammen med 4 andre af deres produkter – jeg deltager tit i konkurrencer, men regner aldrig med at vinde fordi der er så mange der deltager, så det var en meget skøn overraskelse! Og denne her er faktisk blevet min favorit skrub fra The Body Shop. Den er tyk af små fine korn, den har en meget frisk duft af citrus, det er af camu camu bær fra Amazonaz, som har et højt indhold af vitamin C.

DSC_0021

Her ser vi alle skubsne, fra venstre: Vitamin E, Seaweed og Vitamin C.

 

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *