Fugtgivende creme fra top til tå fra RÅ Skincare

rå skincare

RÅ Skincare er et nordisk parfumefrit brand, skabt af mor og datter. De specialisere sig i udviklingen af produkter til den nordiske hud, hvor vejret er meget omskifteligt, hvilket huden kan have svært ved at tilpasse sig. Derfor er RÅ Skincare produkterne egnet til sensibel hud, der bliver udsat for det nordiske klima. Men de laver også målrettet hudplejeprodukter til akne, atopisk eksem, fedtet hud, rødme, pigmentforandringer og meget tør hud.

RÅ Skincare produkterne er naturlige og bæredygtige, de indeholder kun rene og parfumefri formler som smukt bliver pakket ind i gennemtænkt emballage. Noget emballage er af glas mens andet er af plastik, hvoraf 40 % kommer fra havene. Ved at plastikken ikke er 100 % fra havene, kan emballagen også genanvendes igen. Også selve designet er gennemtænkt. Produkterne skal nemlig afspejle deres ophav i Norge: Det rå klima, fjeldet og skovene – sort og roligt.

RÅ Skincare Favn The Silk Cream

Favn er deres serie til hud der er af normal til tør og sensitiv hud. Serien indeholder milde men effektive ingredienser, som styrker hudbarrieren, dæmper rødme og beskytter mod udtørring og tidlig aldring. Favn The Silk Cream er en mild fugtighedscreme, der kan anvendes til ansigtet og øjenområdet samt på resten af kroppen. Cremen indeholder få ingredienser men samtidig allergivenlige ingredienser. Og som sagt ingen parfume eller æteriske olier, så den er helt duftneutral. Den er faktisk blevet nomineret af Allergy Awards i 2018.

Den indeholder blandt andet jojobaolie og squalane der er renset for at være så allergivenlige som muligt. Jojobaolie er en meget blødgørende olie, som er rig på essentielle fedtsyrer, der blødgør og beskytter huden mod fugttab. Og Squalane der fungere som en kraftig antioxidant, der beskytter huden mod oxidativ stress og bidrager til en stærkere hud.

En fugtgivende creme fra top til tå

Favn The Silk Cream er en creme til det hele, til krop og ansigt. Det har jeg det måske lige ambivalent med, det er i min optik enten eller. Jeg kan godt finde på at bruge en ansigtscreme, som jeg ikke bryder mig om, til kroppen, men ikke omvendt. Dels fordi det er forskellige hudtyper, huden på kroppen er som oftest noget tykkere end huden i ansigtet, og der er derfor behov for forskellig slags pleje. Dertil har jeg også lidt alla et problemhud, så alt for fede cremer skal ikke i mit ansigt.

Det er en tyk gel creme der alligevel føles let på huden. Den er nem og smidig at fordele ud på huden, dog trænger den ikke ind lige med det samme. Den giver en let hinde over huden som efterlades cremet, blød og fugtet. Jeg er vild med den som håndcreme, jeg føler virkelig at den gør det godt på de vintertørre, afsprittede hænder! Den er tilpas fed og fugtgivende og så holder følelsen længe da den som sagt ikke trænger ind i huden med det samme. Af den grund er den heller ikke blevet en favorit til ansigtet. Den er som så dejlig, men fordi den giver den her let fedtet hinde er jeg bare ikke vild med den til brug i ansigtet. Til brug på kroppen er jeg også fan. Jeg er især glad for den i forbindelse med hårfjerning. Jeg epilere gerne mine ben, og derefter plejer jeg at smøre benene ind i en god fed creme, og dertil er denne perfekt, samtidig med at den er parfumefri så den ikke går ind og irritere huden yderligere.

Har du hørt om RÅ Skincare før nu?

Kærligst Charlotte 

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *