Tea tree anti-imperfection night mask

tea tree anti-imperfection night mask

Jeg har tidligere skrevet om drops of youth bouncy sleeping mask som jeg har været, og stadig er, rigtig glad for. Nu har the body shop fornyeligt lanceret endnu en natmaske. Masken blev lanceret umildbart efter jeg havde skrevet DETTE indlæg, hvori jeg beder om hjælp til fedtet hud. Masken kom masken som kaldet. Tea tree anti-imperfection night mask er i serien tea tree. Tea tree serien er en serie der retter sig til urne hud.

Tea tree anti-imperfection night mask er 100 % vegansk, indeholder salicylsyre (BHA som du kan læse mere om HER), samt selvfølgelig Community Trade tea tree olie. Men den indeholder faktisk også tamanu olie, som alene virkelig har hjulpet mig tidligere. Læs med HER. Masken er i leave-on kategorien, den er alkoholfri og efterlader ikke pletter på hovedpuden. Du skal selvfølgelig heller ikke bruge et lige så tykt lag som en almindelig ansigtsmaske. Jeg bruger samme mængde som med en natcreme, og lader den lige sidde lidt inden jeg ligger mig til at sove. Den skulle give en klarer og glattere hud, reducere antallet og størrelsen på urenheder, så man generelt får en hud der ser sundere ud.

Anmeldelse af Tea tree anti-imperfection night mask

Tea tree seriens karakteristiske duft er der selvfølgelig også i maske. Det er absolut ikke en af mine favorit dufte. Jeg synes den er meget kraftig og skrab og så synes jeg, at der er en lille snært af katteurin i duften. Duften aftager heldigvis, eller også vænner man sig bare så hurtigt til den, at man ikke kan dufte den. Jeg prøvede den på hånden i butikken og der synes jeg kun, at duften mindskes, den forsvandt ikke helt. Men i ansigtet bliver jeg ikke generet af duften.

Den lader huden ånde og har særlige egenskaber som plejer fedtet hud og urenheder natten over. Dog synes jeg alligevel at den klistre en anelse til hovedpuden, mere end almindelig natcreme gør.

Påføring: Du kan sådan set påføre masken som du vil. Jeg bruger the body shop facial mask brush som jeg købte i forbindelse med masken (en Foundation børste virker mindst lige så godt). Bruger du sådan en skal du huske at vaske den efter brug. Du kan også bruge fingrene og evt. en spatel til at få produktet op af krukken. Jeg vil anbefale at man bruger et eller andet, andet end fingrene til at få maske op, da dette mindsker forurening nede i masken. Undgå desuden at få masken på øjne- og læbeområderne.

Konsistensen er lidt grynet til at starte med, det ændre sig dog når masken smøres ud i ansigtet, til en let, glat og våd konsistens. Masken er virkelig hurtig til at trænge ind i huden (under 5 minutter), og så er huden mat. Det var lidt sjovt og uventet, synes jeg. Det føles en lille smugle stramt i ansigtet, at have den på, og så mærkes det som et tyndt, ekstra lag beskyttende hud.

Effekt på min hud

Allerede efter første gang jeg brugte masken, var mine urenheder mindsket i størrelse. Rødmen omkring urenhederne var også faldet, huden var mere beroligeret. Generelt set er huden mere opfrisket, ren og glattere efter brug. Den skulle også virke matterede, men det er kun noget jeg selv oplever, umildbart efter masken er trængt ind i huden. Masken skulle også virke på synligheden af porerne, men heller ikke det synes jeg at bemærke noget af.

I princippet kan masken bruges hver dag. Der står ingen ting på nette eller på bøtten om hvor ofte den skal anvendes. At produktet indeholder ordet ”maske” i navnet har forvirret mig lidt, i forhold til hvor ofte den skal anvendes. I og med at det hed en maske ville jeg skyde på 2-3 gange om ugen, men umildbart kan jeg ikke se en grund til ikke at bruge den hver aften. Selvfølgelig skal du altid holde øje med, hvordan DIN hud reagere. Hvis den giver meget rødme eller andet efter flere dages brug, så hold en pause eller brug den mindre hyppigt.

TIP: Vil du friske huden lige mere op kan du opbevare masken i køleskabet, som den er et koldt chok at få på.

Den er overraskende billig. Jeg havde regnet med en 200-300 kr. men da jeg var inde på hjemmesiden og se den, stod den til kun 95 kr. for 75 ml. (!?). Har du slev lyst til at prøve masken, kan den købes HER. Har du allerede prøvet tea tree anti-imperfection night mask? Hvad synes du om den?

I må have en (forhåbentlig) forsat god lørdag! Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *