Ny anti-age serum fra Elizabeth Arden

anti-age serum

I februar måned lancerede Elizabeth Arden en ny serum; Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum. Sikke et navn! Der er en anti-age serum, der er doseret i små kapsler. Serummen indeholder tsubakiolie som er rig på oliesyre, vitamin A, B, D og E, samt omega 3, 6 og 9 der plejer og fugter huden, forbedre elasticiteten og mindsker fine linjer og rynker. Udover tsubakiolie indeholder den også retinylpalmitat der er et kemisk vitamin A stof, der er udledt af et andet kemisk stof. Retinylpalmitat udglatter fine linjer og rynker og styrker hudens naturlige kollagen. Huden vil få et fastere look, mere klarhed og mere ensartede.

Jeg vil lige sige at jeg selv synes, at jeg lige er en tand for ung til serummen her

Men det afholder mig ikke fra at fortælle om produktet. Der er fortaget nogle kliniske tests af anti-age serummen. Testresultaterne er baseret på et mindre antal kvinder i alderen 36-64 år. Jeg er selv 21 så det er måske lige et årti for tidligt. MEN resultaterne viste blandt andet at 100 % af kvinderne synes at have forbedret hudens generelle udseende efter 8 ugers anvendelse. På 2 uger synes 95 % at have fået en mere synlig fasthed og 97 % synes at have reduceret rynker på 12 uger.

MEN…

… Jeg prøvede den lige slev et par gange, og overlod den derefter til min mor. Jeg kan fortælle at der er rigeligt med serum i den lille kapsel. Det er en fugtig og vandig serum, der lige skal have et øjeblik til at trænge helt ind i huden. Min mor er hurtigt blevet rigtig glad for kapslerne, og i særdeleshed serummens konsistens. Hun foretrækker dog kun at bruge dem om aftenen, da de er for meget til om morgenen, de skal som sagt have lang tid til at trænge ind i hunden. Og så er min mor nok heller ikke lige så stor en hudplejefanatiker som jeg selv er. Efter to ugers brug siger hun, at hendes hud generelt er blevet mere fugtet, fastere og mere velplejet end ellers.

Udover at serummen har mange langtidsvirkende fordele, har den også en øjeblikkelig virkning på huden. Ved anvendelse giver den en glattere huden med en sund glød.

Serummen kan bruges både morgen og aften på renset hud. Den påføres ansigt, hals og bryst. Kapslen åbnes ved at dreje spidsen rundt to gange. Efter påføring af serum skal du bruge en dag- eller natcreme. Kapslerne er liiidt dyre. Min Advanced ceramid capsules består af 30 kapsler. Bruger jeg den morgen og aften holder den i 15 dage. Den koster 380 kr. 60 kapsler koster 725 kr. og 90 kapsler koster 925 kr.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links.

 

Relaterede indlæg