Tea Tree Anti-Imperfection Peel-Off Mask

Tea Tree Anti-Imperfection Peel-Off Mask 1

Tea Tree Anti-Imperfection Peel-Off Mask 2

Tea Tree Anti-Imperfection Peel-Off Mask er en relativ ny ansigtsmaske fra The Body Shop, der kan kategoriseres som DIY. Masken skulle øjeblikkeligt få huden til at se mere klar og mat ud, samtidig med at huden skulle føles renset for urenheder i fire enkle trin: tilføj vand til den veganske formulering, bland massen godt sammen, påfør masken i ansigtet og træk den af.

Masken består af 100 % genanvendelig emballage og så er den beriget med Community Trade tea tree oil fra Kenya. Tea tree oil er en æterisk olie af blade fra te-træsplanten. Olien menes at have effektive antibakterielle egenskaber, der hjælper med at rense huden, og er dermed også god for hud med tendens til urenheder.

Anvendelse

Tea Tree Anti-Imperfection Peel-Off Mask 3

Når masken blandes, skal der fyldes vand i til streget der er i bøtten. Umiddelbart virker masken meget tynd når den mikses og når den påføres i ansigtet. Jeg anbefaler en pensel. Masken glider også meget let i starten, og det er faktisk ikke så nemt. MEN det gælder om at arbejde hurtigt, for lige pludselig går det stærkt og masken begynder at stivne. Jeg havde planlagt at der var en omgang maske til både jeg selv og min kæreste, men før jeg selv var færdig, var den faktisk stivnet nede i bøtten – til min kærestes store ærgrelse. Når masken sidder på, ligner man et sumpmonster, men den skal ikke sidde specielt længe, den er nemlig meget hurtig klar til at blive pillet af igen – vi taler max 5 minutter.

Tea Tree Anti-Imperfection Peel-Off Mask

Masken er nem af få af igen, de steder hvor laget af masken er tykkest falder næsten af af sig selv. De helt tynde områder, som gerne rammer kanten af ansigtet, når næsten at tørre helt ind, og skal derfor nulres af, men også dette er nemt nok.

Ansigtet efterlades med en matteret overflade. Det er en sjov, nem og hurtig maske. Det er dog ærgerligt, at der kun er til en enkelt gang pr bøtte. I forhold til effekt synes jeg egentlig ikke at den er så meget værd. Den er sjov at prøve, men det er ikke en jeg selv vil købe igen. Prøv i stedet DENNE natmaske fra deres tea tree serie.

Bruger du The Body Shops tea tree serie? Eller måske en af deres andre hudplejeserier?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *