Super lækker sommer giveaway!

sommer giveaway

I dag er det den 1. juni hvilket betyder at vi officielt har den første sommerdag. Ifølge vejret har vi dog haft bedre sommerdage i år, meeen det var jo i realiteten blot et skønt forårsvejr. Jeg synes efterhånden at det er på tide med en giveaway, så hvad er en bedre anledning end at fejre den officielle første sommerdag? Og hvorfor ikke fejre den med en præmie der rent faktisk kan bruges til noget? For mig er sommer = sol, strand og en flot sommerbrun kulør. Jeg har sammensat denne super lækre sommer giveaway efter præcis disse kriterier, og er nu klar med en præmie bestående af 4 skønne produkter.

Det kan du vinde:

Maria Nila saltvandsspray (150 ml.). Det perfekte strandlook kan skabes med lidt hjælp fra en saltvanddspray. Det har jeg især fundet ud af nu, efter jeg har fået kort hår! Maria Nilas salty mist er lækker og gør det så godt.

Piz Buin wet skin transparent sun spray SPF 15 (150 ml.). Den solbrune kulør skal ikke komme uden en solfaktor! Piz Buin har lavet en sol spray der kan bruges på våd hud. Denne har en SPF 15, som oftest er nok her i lille Danmark.

Matas solstift SPF 50+ (15 g.). Men der er selvfølgelig områder på kroppen der har brug for en meget højere solfaktor. Sådan har jeg det i hvert fald. Det gæler næseryk, kinder og øre, derfor kan du også vinde solstiften fra Matas der har en solfaktor 50.

DKNY pure a drop of rose (30 ml.). Og sidst men ikke mindst skal man jo også dufte lidt godt, ikke? Lidt af sommer og sommerens blomster. Jeg har valgt DKNY pure a drop of rose. Jeg har selv tidligere brugt denne i en længere periode, men er nu gået over til den originale DKNY pure. Men da det er sommer og denne udgave er lidt mere blomstret, faldt valget på a drop of rose.

Præmien har en samlet værdi 525 kr.

Regler for deltagelse:
 1. Følg bloggen på facebook (HER) og like meget gerne det tilhørende opslag derinde
 2. Skriv hvad du allermest elsker ved sommeren i kommentarfeltet herunder (husk at angive din rigtige e-mail ellers kan jeg ikke få fat på dig, hvis du skulle være den heldige).
 3. Du skal være bosiddende i Danmark

Konkurrencen slutter søndag den 11. juni kl. 12:00, vinderen bliver trukket mellem kommentarerne herunder, via random.org og får direkte besked på e-mail.

Held og lykke!


Tak for jeres deltagelse og ikke mindst de mange skønne ting i elsker ved sommeren! Jeg selv kan nikke genkendende til meget af det i også skriver. Vinderen af konkurrencen er nu fundet. Stort tillykke til Katrine Petersen (kommentar nr. 20), jeg har sendt en mail i din retning.

Relaterede indlæg

36 kommentarer

 1. Det er sommer og vi kan hurtig blive enige om, at den skal bare nydes. men det bedste ved sommeren er selvfølgelig de mange måder at nyde den på, hyggelig årstid med sol, strand, havearbejde, gode bøger, familie og venner. så der er masser af tid til at grille og hopper rundt med ungerne 🙂 tage på løbeture, cykelture og lange gåture ved stranden nyde det gode vejr imens det er og endnu mere de lange skønne sommer aftener hvor familien er samlet til fælles hygge

 2. Det må være de skønne dage ved stranden i dejligt solskinsvejr, som nydes med familien.

 3. Jeg elsker at alle har meget mere overskud til at være sociale om sommeren, så man får arrangeret en masse grillaftener, isaftaler, gåture og lignende 🙂

 4. Sikke nogle skønne sommerpræmier.☀️☀️☀️
  Jeg elsker de lune og lyse aftener, men i år kommer jeg til at nyde sommeren endnu mere, for vi har købt et lille rækkehus med have, så der skal jeg bruge al min tid ude.

 5. Jeg elsker at læse på en lys og sval sommerdag. Der kan virkelig løbe nogle sider gennem fingrene, når lyset og vejret er med én. <3

 6. Jeg elsker at årstiden er varm, godt nok ikke så mange dage om året i Danmark, men jeg nyde de dage vi har til fulde :):)

 7. Denne sommer er der især én ting, jeg glæder mig helt vildt til – det er at opleve alle de fantastisk ting, der følger med sommeren sammen med min datter, som oplever sin første sommer ☺️☀️

 8. Hvad elsker jeg allermest ved sommeren? Det må være at ligge på terassen og få sol, med lækker sommermusik i baggrunden og en kold mokai eller sodavand samt danske jordbær

 9. Jeg er vild med varme eftermiddage/aftener tilbragt ved vandet. Og Jordbær <3

 10. Sikke en skøn præmie! Det jeg elsker mest ved sommeren er at sidde på min altan og nyde en is i solen ☀️

 11. Jeg ser hvert år frem til vores årlige lille familie-is-turné. Vi tager på en af de længere cykelture, men til gengæld holder vi flere stop og spiser masser af is 😀

 12. Det jeg elsker mest ved sommer i år er, at jeg bliver student. Så jeg skal hygge rigtig meget med mine venner og veninder med lækre drinks, is og huen på vores hoveder. Så håber vi selvfølgelig også på godt vejr. ☀️

 13. Jeg elsker årstidens frugter og især jordbær, kirsebær og melon, jeg lever næsten ikke af andet ❤️
  Krydser fingre!

 14. Jeg elsker at det er lysere og mere varmt om sommeren og at man har mulighed for at få lidt farve hvis man kan hehe.

 15. Tiden. Det er som om der er mere tid om sommeren, dagene er længere, og der er en eller anden ro over aktiviteterne. Man kan sidde i haven hele dagen, ligge på stranden, læse i mange timer om dagen! De dage føles helt meditative, og roen rammer gerne helt ind i kroppen.

 16. Lyden af børn der leger ude ~ af fugle der kvidrer, af isbilens klokkke…

  Sol, varme, ferie

  Tid, grill, havehygge

  Kolde drikke, frugtfade, sæbebobler

  Solvogn, bikini, solcreme

  Lækker kulør, glade mennesker og festival

  Uuuh, sommer er ALT det skønne og skal nydes i fulde drag

 17. Det bedste ved sommeren er de mange is og at komme varm og svedig hjem og smide sig i et badebassin

 18. Jeg er vild med sol, det skønne vejr, de lyse aftenener, at bruge tid med min familie, kæreste og venner, ferie, is og bare det, at man har tid til at slappe af ☀️

 19. Det jeg elsker aller mest ved sommeren er det varme vejr, som altid hjælper på humøret! Jeg ville simpelthen elske at vinde sådan nogle lækre ting til den kommende rejse til Grækenland i næste mdr. Det ville være helt fantastisk ❤️

 20. Jeg elsker allermest ved sommeren, at der er sommerferie fra universitetet, så man kan slippe bøgerne lidt og slipper for at tænke på madpakker, afleveringer og eksaminer. Man har i stedet masser af tid til at se de mennesker, som man ikke har set i et år pga skoletravlhed, samt tilbringe en masse tid med sin skønne familie.

 21. Solen, varmen og alle de hyggelige stunder det fører med sig med familie og venner 🙂

 22. Jordbær og bare lidt mere varme, ikke mindst de hyggelige stunder på terrassen med familie og venner og ja for ikke at glemme ferie , uha glæder mig til 3 ugers ferie .

 23. Jeg elsker alle de ekstra lyse timer, lyden af legende børn udenfor, turene til stranden, varm sand mellem tæerne, ja bare sommer, blå himmel,sol og varme!

 24. Hvad jeg elsker allermest ved sommeren- det må jo være varmen og solskin 🙂 Men også de smukke solnedgange, de smukke blomster, det lækre frugt og især søde nyplukkede sommer jordbær. Drinks på terrassen i sommerkjole og en let brise ❤️ Og så elsker jeg at plante og følge med som mine planter og blomster spirer og vokser. En tur på stranden med en kold is og soppe i vandkanten. Festivaler og grillaftner med vennerne ❤️ Der er simpelthen ikke noget jeg ikke elsker ved sommeren ❤️

 25. Jeg elsker varmen, solen, de legende børn, at grille, bade og også den noget flottere sommergarderobe Jeg er også ret meget fan af at man ikke behøver ligeså meget makeup når man får lidt kulør