Ziaja – et nyt bekendtskab

ziaja

Jeg har i et godt stykke tid kendt til mærket Ziaja, men jeg har aldrig før haft prøvet nogle af deres produkter. Deres produkter fås til nogle virkelig fine priser og har blandt andet været repræsenteret i Normal butikkerne.

Ziaja er et mærke der laver hudplejeprodukter af simple formler, så produkterne er så naturlige som muligt. Brandet har eksisteret siden 1989, hvor det blev udviklet af to apotekere. Produkterne er af høj kvalitet, men samtidig til en meget fornuftig pris, og her taler vi under 50 kr. for en ansigtscreme. Ziaja har en række forskellige serie, der blandt andet henvender sig til forskellige aldre, forskellige hudtyper samt forskellige arealer på kroppen så om sige. Jeg har testet lidt forskelligt fra brandet, fordelt på to af deres serier; sensitive skin line og manuka tree line.

Sensitive skin line

Denne serie er til dig med følsom hud. Produkterne er duftneutrale og uden unødvendige konserveringsmidler, serien indeholder aktive og ECO-certificerede ingredienser. At produkterne er duftneutrale gør min ikke noget i denne series tilfælde, for det er ikke den ubehagelige duft af duftneutral vi har med at gøre. Sensitive skin produkterne indeholder hyaluronsyre, majs – og rapsolie og antileukine 6 (et ekstrakt fra brunalgen Laminiaria Ochroleuca) der er kendt for sine anti-inflammatoriske egenskaber. Serien skulle virke forebyggende mod linjer, have en opstrammende effekt og holde huden fugtet i op til otte timer.

Personligt tror jeg at denne serie er rigtig godt for mig. Som beautyblogger får jeg engang imellem overbelastet min hud en smugle, fordi jeg nærmest hele tiden har gang i flere forskellige test. Min hud kan godt have tendens til rødme og fugt er den altid glad for.

Enzyme peeling. Da jeg først sad med dette produkt, var jeg en meget forvirret Charlotte! Jeg havde faktisk lidt svært ved at forstår produktet. Er det en maske? Er det en rens? Er det en skrub, nej for der er ingen korn? Skal den skylles af huden? Jeg var virkelig på bar bund. Jeg kunne ikke kunne læse mig frem til hvordan peelingen skal bruges på nettet. Jeg var lige ved at begynde at eksperimentere med den FØR jeg opdaget den lille fine bagsidetekst, hvor der pænt stor ”directions”. SÅ peelingen skal smøres ud på ansigtet (nyrenset som altid) og sidde på i en 10-15 minutter og derefter skylles af med varmt vand. Så simpelt.

Peelingen giver en meget svag prikkende fornemmelse, ikke noget der giver ubehag. Den er dejlig nem at skylle at huden igen, og så efterlades huden glat. Peelingen forberede huden og på efterfølgende pleje og gør at huden har lettere ved at optage den.

Face mask, hypoallergenic. Hypoallergenic ansigtsmasken er velegnet til tør og følsom hud, og som navnet indikere, kan du måske også gætte dig til, at det er en allergivenlig ansigtsmaske. Masken beroliger, dæmper rødmen samt fugter, udglatter og forbedre hudens elasticitet.

Ansigtsmasken skal bruges 1-2 gange om ugen og sidde på i 10-15 minutter før den skylles helt af og så har du en blød og gennemfugtet hud. En sådan maskepose kan sagtens strække sig til to personer, og har du ikke lige en og dele masken med, skal du bare være meget gavmild.

Soothing day cream. Denne dagcreme er jeg hurtigt blevet glad for. Dens konsistens er tyk cremet, den fugter, mindsker rødme, beroliger uden at virke fedtende på huden. Desuden indeholder den SFP 20 og beskytter huden mod UVA og UVB stråler. Hvis jeg ikke har sagt det før, siger jeg det gerne igen: dagcremer med SFP er en fantastisk kombination. Jeg har prøvet rigtig rigtig mange cremer, og hvis jeg ikke have vidst hvad soothing dagcremen kostede, ville jeg umildbart skyde på at prisen ville ligge mellem 150 og 300 kr. baseret på andre tilsvarende cremer, men nej. Prisen på denne dagcreme ligger på sølle 48 kr.!?

Dagcremen går også ind og forebygger aldring af huden. OG så regenerere den ruhed og skallede hudområder. Sidst nævnt egenskab er jeg ret glad for. Jeg kan fortælle, at jeg fornyeligt er begyndt at se en og det medføre lidt skallede og tør hud på især næsespids og hage, da barberet skæg kan føles som sandpapir mod huden.

Manuka tree line

Manuka tree line er til dig der lider af uren og fedtet hud. Produkterne er baseret på ekstrakt fra Manukatræet og skulle reducerer urenheder, dæmpe irritation og fjerne bakterier forbundet til akne. Ved aktivt brug af serien skulle den reducere sebum (fedtstof produceret af huden), urenheder, hudorme, store porer og akne. Manuka tree line anbefales til alderen 14+.

Lige som med sensitive skin line passer til min hud, synes jeg også at denne natcreme er et godt match til mig, da jeg netop lider af lidt uren hud. Det er slet ikke så slemt som det har været. Jeg er nået til et punkt hvor jeg synes, at min hud er blevet rigtig pæn, med bortset fra små enkelte urenheder der kommer engang imellem. Derfor er manuka tree line natcremen her perfekt, da den kan arbejde med disse problemer natten over.

Gently exfoliating night cream. Først og fremmest så har natcremen her en super lækker konsistens, faktisk lidt alla samme konsistens som sensitive skin enzym peelingen har. Duften er ikke dårlig, men den er lidt speciel, den er kraftig og let syrlig. Duften minder mig om et eller andet, men jeg kan simpelthen ikke komme i tanke om hvad det er. Måske en shower gel jeg har haft engang? Men trods den lidt specielle duft, så er det ikke noget jeg lægger mærke til, når den først er smurt ud i ansigtet.

Når men… Natcremen har en eksfolierende effekt der virker natten over. Det er mandel syre (3 %) der eksfolierende huden. Den reducere urenheder og akne uden at irritere huden, lysner mørke pletter der både forekommer fra solen men også fra urenheder og ensarter hudtonen. Det jeg rigtig godt kan lide ved cremen er, at den trænger hurtigt ind i huden og sætter sig rigtig behageligt på huden. Huden efterlades hverken fedtende eller skinnende, men glat, mat og lækker blød.

Trods at jeg aldrig har beskæftiget mig med brandet Ziaja før, er jeg virkelig blevet positivt stemt. Ud fra disse 4 produkter har jeg fået den holdning og indtryk af, at Ziaja er et brand der repræsentere virkelig god kvalitetshudpleje til ingen penge. Og hvem kan ikke lide det?

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg