Tid til at lave din ønskeliste

ønskeliste

Billederne er lånt fra de respektive hjemmesider. Links til produkterne finder du i listen nederst i indlægget.

Glædelig 1. december! I dag skal det handle om ønskelister, da det er ved at være tid til den slags. Jeg har en god fornemmelse af, at ønskelister er noget man enten er god til eller knap så god til. Jeg hører personligt til den type mennesker, der er meget nem at finde gaver til, da min ønskeliste er meget lang – som i ca. 6 sider i word med 2 spalter. Min ønskeliste er et dokument jeg har liggende på min computer, som jeg hele tiden opdatere. På den måde kan jeg skrive ønsker på mens jeg husker dem.

Den anden type ønskelistemennesker, er dem der aldrig ved hvad de ønsker sig, eller kun har 3-5 ønsker – dermed også typen der er rigtig svær at finde gaver til. Jeg synes det er en rigtig godt at lave løbende ønskeliste, og kan varmt anbefale det, da man på den måde altid har en liste klar til at uddele. Alternativet er at side i sidste øjeblik, hvor man lede efter ønsker på nettet, og ender med en liste over ting, som man egentlig ikke rigtig ønsker sig.

I dag vil jeg vise jer lidt af min egen ønskeliste, så du eventuelt kan få lidt inspiration, til at komme i gang med din egen ønskeliste. Da min egen liste er meget lang, har jeg kun valgt et lille udvalg, der primær er præet af beautyprodukter.

Udpluk fra min egen ønskeliste:
  1. Foreo LUNA 2 til sensitiv hud
  2. Grown Alcemist blemish treatment gel
  3. Idun minerals vandfast mascara til 38 grader
  4. JorgObé blackmask
  5. Spinning Jewelry oneansky
  6. The body shop; camomile cleansing butter
  7. The body shop; fuji green tea cologne
  8. Veet sensitive precision beauty styler
  9. Yves Saint Laurent manifesto L’éclat

Har du nogle gode eller spændende ønsker stående på din ønskelidt?

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *