Formula 10.0.6 renserutine

formula 10.0.6 renserutine

Jeg er ret begejstret for hudplejemærket formula 10.0.6, og har faktisk ret høje forventninger til mærket. Jeg har endelig fået fingrene i nogle af produkterne, og i dag vil jeg fortælle om nogle af seriens renseprodukter, som pt dækker min egen renserutine ret godt. Jeg har brugt produkterne hver dag, gennem de sidste to måneders tid.

Anmeldelser:

Best face forward – dagligt skummende renseprodukt med passionsfrugt og grøn te. Rensen fjerner olie og mindsker skinnende hud. Grøn te og kamille beroliger huden mens passionsfrugt får huden i balance. Den lette gel er mild og behagelig for huden, den dufter sødt og lækkert – duften kommer helt klart fra passionsfrugt. Den er lidt stædig i brug, når jeg har en lille klat i håndfladen er den lidt svær at fordele ud i ansigtet (med våde hænder). Som sagt er den meget mild, den virker ikke udtørrende eller hård ved huden.

So totally clean (original – orange) – denne dybderensende ansigtsvand er et 2-i-1 renseprodukt, som både renser huden og dens pore i dybden, fjerner snavs og olie samt toner huden. Denne so totally clean indeholder alkohol og virker derfor også udtørrende på huden. Husk at bruge fugtpleje ved denne type af produkter. Ofte når produkter som tonere huden, indeholder alkohol har de en meget kraftig, lettere ubehagelig duft, men denne dufter faktisk godt, der er stadig en let alkohol aroma over den, men den er bestemt ikke så slem som den kunne have været. Den svider lidt at bruge – men sådan er det med alkoholsprodukter synes jeg. Men også denne er meget mild i forhold til min forventning. Renseevnen er også ude mærket.

So totally clean (sensitive – blå) – so totally clean til sensitiv hud, er uden alkohol, også denne er 2-i-1 renseprodukt og toner. Havtang renser for urenheder mens agurk og kamille fjerner olie og mindsker porerne. Denne er om noget endnu mere mild, den er behagelig at bruge, og den har en ret god renseevne. Den dufter let, mildt og rent – dejligt.

Generelt om de tre produkter:

Jeg er vild med dem; deres indhold, duftene og deres design. Jeg var for det første ret overrasket over at de overhovedet havde dufte (alle milde og behagelige). Jeg havde en ide om at de alle, ville have en neutral og kedelig duft. En anden sjov ting ved duftene er at de alle minder mig om dufte, som jeg kender fra min barndom, og som jeg ikke har duftet siden.

Jeg er også blevet ret overrasket over at produkterne er så milde som de er – dem alle tre. Formula 10.0.6 er en serie beregnet til uren hud, og i den forbindelse tænker jeg skrappere produkter end disse. MEN dette er faktisk en god ting syntes jeg, for tit når man har uren hud, ender man med at købe produkter der faktisk er alt for hårde for ens hud, hvilket nogen gange kan gøre problemet værre. Meget kan gøres ved bare at rense og pleje huden med milde produkter.

Jeg ser helt klart frem til, at skulle teste andre produkter fra formula 10.0.6. og kan varmt anbefale disse tre produkter som en del af din hudplejerutine.

Min hudplejerutine:

Om morgen bruger jeg so totally clean (orginal), da det spare mig rigtig meget tid, bare ved at komme det på en vatrondel og så klare den to steps i ét. Da denne indeholder alkohol er det vigtigt for mig, at bruge en fugtgivende dagcreme, i øjeblikket bruger jeg JorgObé’s white tea balancing cream.

Om aftenen er jeg mere grundig, der bruger jeg best face forward sammen med min FOREO efterfulgt af so totally clean (sensitiv) samt min natlige pleje, der i øjeblikket består af olis of life face oli, vitamin E eye cream.

Har du prøvet nogle af formula 10.0.6 produkterne?

Relaterede indlæg