Argan shampoo – ”pure moroccan gold”

argan shampoo

Cossy argan shampoo er en mild, skånsom og virksom shampoo der – sjovt nok – indeholder agran olie. Den er egnet til alle hårtyper men især skandinavisk hår. Den plejer, opfrisker, blødgører og styrker samtidig håret. Den indeholder ingen former for hverken parabener eller andet skadeligt for dig eller dit hår.

Der er tilsat syntetisk parfume. Det vil sige, at duften ikke indeholder nogen af de 26 allergene parfumestoffer. Duften er slet ikke som jeg forventede. Andre produkter jeg har prøvede med argan er meget tunge og kraftige i duften, det er heller ikke alle der dufter lige godt. Cossy argan shampooen er er til gengæld en fryd for næsen. Den har en mere frisk og frugtig duft. Det er absolut en god duft.

Shampooen er helt klar og gennemsigtig. Konsistensen er meget vandig, jeg har aldrig prøvede en shampoo der har været så flydende. Den er blød og skummende og dejlig nem at massere ind i håret. Jeg havde faktisk frygtet at shampooen ville gøre mit hår en smugle fedtede. Den står til at være til normalt og tørt hår, og så indeholder den jo også argan olie. Mit hår bliver overhovedet ikke fedtet af at bruge den. Tværtimod synes jeg at det blev en smugle tørre og kruset på den gode måde. Det eneste tidspunkt jeg oplever problemer med shampooen, er når jeg har været til træning, der er den ikke super god til at vaske mig hår rent (for sved), så der kommer det til at se lidt fedtet ud når det er tørt, men hvis jeg vasker det to gange går det.

Alt i alt en skøn og effektiv shampoo. Har du selv lyst til at prøve den kan shampooen købes HER, der findes også en tilhørende balsam.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg