Konfirmationsgave til hende – inspiration

konfirmationsgave til hende

Lige om lidt skydes konfirmationshøjtiden i gang, og med det følger der som regel også en konfirmationsgave eller to. Skal du til konfirmation her i foråret, men mangler lidt inspiration og gaveidéer, giver jeg dig i dette indlæg en række idéer. Det er nemlig ikke altid at konfirmanderne sender en ønskeliste ud sammen med indbydelsen. Eller i det hele taget har en ønskeliste. I hvert fald har jeg et par konfirmationsgaveideer, til årets kvindelige konfirmander.

Konfirmationsgave inspiration
  • Er konfirmanden vild med krøller er HH Simonsen ROD V1, et godt bud. Jeg har selv testet krøllejernet HER og er stadig begejstret for det. Ellers er et deep waves jern også et godt bud.
  • Super enkelte og alligevel super detaljeret smykker fra blossom copenhagen. Den halskæde jeg har vist oppe på billede kan købes HER. Du kan evt. også kigge forbi DETTE indlæg hvor jeg har vist mine blossom copenhagen ørehængere frem.
  • Er konfirmanden til skønne parfumer kan jeg anbefale Moonlight by Ariana Grande, som er en af de skønneste parfumer til unge kvinder såvel som til voksne. Jeg har for nyeligt skrevet om parfumen HER.
  • Gaven der vare ved? Forkæl hende med et Goodiebox abonnement. Ved du ikke hvad Goodiebox er, kan du kigge under kategorien Goodiebox HER og se/læse mine anmeldelser af deres tidligere bokse.
  • Et gavekort til skønhedssalong, frisør eller negletekniker evt. lashlift for smukke vipper ville måske falde i god jord hos mange unge piger.
  • Brudeslørringen fra troldekugler. Jeg har den selv, og er vild med den. Den er enkel, fin og detaljeret, se flere billeder af den HER.
  • Er konfirmanden en læsehest? Så er Royals serien et must! Læs min anmeldelse af første bog HER. Anmeldelserne af de to efterfølgende bøger kan læses HER og HER.
  • Den tidsløse klassiker Daniel Wellington er heller ikke at skyde helt ved siden af. Du kan se mit eget Daniel Wellington ur HER. Uret jeg har vist oppe på billedet finder du HER.
  • Hvis vi lige smutter tilbage til smykker, som jo er en hypig gave ved en konfirmation, så kan jeg anbefale Jane Kønig. F.eks. DETTE V-armbånd eller DISSE øreringene med tre balde (OBS de sælges enkeltvis).
  • Et nyt og lækkert sæt nattøj/hyggetøj fra Hunkemøller. Sweatshirten på billedet finder du HER.

Og ellers går men vel aldrig helt galt i byen med en fin Kay Boyesen figur som f.eks. spurveparret eller en Royal Copenhagen stjernetegnsfigur. Hvad synes du er den perfekte konfirmationsgave?

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *