Bubbelmaske fra Pure & Care

Bubbelmaske fra Pure & Care 1

Jeg har længe gerne ville prøve en af de famøse bubbelmasker. Jeg havde en forventning om, at det ville være en sjov og anderledes måde at maske på. Jeg synes at dem jeg er stødt på har været end tand for dyre. Jeg fandt dog tilfældigt en i Normal til blot 43 kr. Bubbelmasken er fra brandet Pure & Care, som har en række produkter i Normal. Ved siden af denne bubbelmaske stod der blandt andet en række serummer – en af dem var snegle serum. Når men bubbelmasken kom med mig hjem til test.

Bubbelmaske

Navnet er faktisk Bubble Clay Mask. Som navnet også lyder er det en boblende lermaske. Den indeholder effektive kulsyreholdige bobler, som giver en blid massage og har en stærk absorberingsevner, der skummer urenheder og makeuprester væk, uden at udtørre huden. Følelsen er spøjs. Det kilder lidt, men på en måde som gør at det også klør en smugle. Jeg havde forventet at den ville boble noget mere op en den gør. Og så skal man bruge et relativt tykt lag produkt.

Masken skal påføres afrenset hud. Undgå at komme for tæt på øjnene, næsebor og læber. Efter 2-5 minutter bobler masken op, da den kommer i forbindelse med ilt. Når den er boblet helt op, skal du massere masken med lunkent vand i 1-2 minutter og derefter skylle masken helt af.

Vulkansk aske trækker urenheder ud af huden. Bentonite absorbere talg og urenheder. Kulsyreholdige bobler giver blid dybderens. Hyaluronoc acid giver fugt og pleje.

Masken havde en tydelig effekt på min hud allerede efter første gange. Min hud bliv blankpoleret og så var den lidt stram efterfølgende. Dog synes jeg alligevel at den udtørre lidt, eller også er det bare den strammende effekt. Men min hud har i hvert fald behov for en god omgang fugt efterfølgende.

Masken i action. Som I kan se skummer den op, men ikke så man er ved at blive kvalt af luftmangel på nogen som helst måde.

Bubbelmaske fra Pure & Care 2

Har du prøvet nogle former for bubbelmasker?

Kærligst C.

 

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *