Papirprinsessen // Boganmeldelse

papirprinsessen erin watt

Den her bog er for vild!

  • Titel: Papirprinsessen
  • Serie: Royals
  • Forfatter: Erin Watt
  • Forlag: Flamingo

Bagsidetekst

Mød 17-årige Ella Harper, high school-studerende om dagen, stripper om natten.

Ella er en overlever. Hendes mor er død, og hun har aldrig mødt sin far. En dag dukker den stenrige Callum Royal op og præsenterer sig som hendes afdøde fars bedste ven. Han tilbyder hende et hjem, penge og muligheden for at tage en uddannelse på en prestigefyldt skole.

Det er ikke et svært valg. Så selvfølgelig lader hun sig ikke stoppe af, at Callums fem teenagesønner nægter at acceptere hende som en del af familien og gør deres bedste for at gøre livet surt for hende. Ella må lære at navigere i en guldindfattet verden af magtspil, sex og hævn, hvor grænser er til for at overskrides, og prestige og penge er alt.

Men Reed Royal kryber langsomt ind under huden på hende. Enhver kan se, at han har hemmeligheder, der ikke tåler dagens lys. Og at det er en dårlig ide at få følelser for en Royal, ved Ella godt. Selvfølgelig ved hun det…

Cruel intentions møder Gossip girl i denne besættende første del af historien om Ella Harper og den stenrige Royal-familie.

Hvad synes jeg om ‘papirprinsessen’?

Jeg havde høje forventninger til Papirprinsessen, jeg synes den lød virkelig spændende! Og man må sige, at den tog mig med storm. Jeg har lige holdt lidt nattesøvn (mod min vilje), ellers var den slugt på to halve dage. Det er lang tid siden at jeg har læst så god en bog! ♥

Papirprinsessen fangede min interesse fra side et af. Den er spændende og anderledes, den er ikke som de typiske YA/NA kærlighedshistorier. Den er virkelig god og velskrevet.

Ella er en virkelig sej tøs. Hun har haft en meget hård opvækst uden far, en afdød mor, og så tjener hun til føden ved at strippe.

Callum Royal, føj, det var lige så jeg sad med kuldegys i de første kapitler af bogen. MEN mit syn på ham ændrede sig lynhurtigt. Han er en travl mand, med en flok uopdragne og skudt i hovedet sønner. Han har 5 sønner!? Og hvor jeg dog hader det stoppede rigdomsunivers, de er simpelthen så tarvelige!

Royal brødrene er simpelthen så uforskammede. De mener at den eneste grund til at Ella er der og modtager deres fars penge, er fordi hun går i seng med deres far. Brødrenes ord, og i særdeleshed Reeds ord, er uden tvivl sandheden, det alle retter sig efter og lytter på. Men hun havde ikke ønsker det her, hun blev tvunget med, og nej hun har ikke noget seksuelt forhold til Callum.

‘Der er ikke naturligt for mig at smile. Faktisk gør det på en måde ondt.’

Og så kommer Dinah ind i billedet. Jeg har været ret irriteret over disse situationer i bogen, det mindre lidt om slavehandel og at et barn er en genstand der ejes… Jeg synes virkelig der er nogle ubehagelige elementer med i bogen. Men de er også med til at gøre den så god som den er! Man får tankerne i gang og der sker hele tiden noget nyt, det er absolut ikke en kedelig eller langtrukken fortælling. Alt spildtid er sparet væk, der sker hele tiden noget.

Reed er irriterende, modbydelig, men lækker og tiltrækkende. Han er mystisk, hemmelighedsfuld og det er ikke fordi han giver så meget af sig selv. Men der er også Easton og Daniel… Og hold nu op en slutning altså…! Papirprinsessen er en bog til topkarakter. ♥

Jeg kan slet ikke vente til fortsættelsen “Askeprinsen” udkommer til november! Hvad endnu værre er, så udkommer den 3. bog (på dansk) først til december 2018…

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget bogen af forlaget og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

5 kommentarer

  1. Jeg. Elsker. Den. Bog!!!! Læste din anmeldelse og så den så efterfølgende i min boghandel og tænkte hvorfor ikke, den lød jo meget god, og nøj hvor er jeg glad for at jeg købte den! Sikke en læseoplevelse ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *