Løgnenes Palads // Boganmeldelse

løgnenes palads

  • Titel: Løgnenes Palads
  • Serie: Royals
  • Forfatter: Erin Watt
  • Forlag: Flamingo
Bagsidetekst

”Jeg er en Royal baby. Jeg flygter ikke. Jeg kæmper.”

Ella blev kastet ind i familien Royal som Callumns uønskede mynding. Hun troede, at Aston Park var en prøvelse – men hendes forkælede, ondskabsfulde klassekammerater er intet i forhold til det, der venter hende og Reed.

Et familiemedlem, der dukker op fra fortiden – fast besluttet på at ødelægge hendes og Reeds forhold.

En stedmor fra helvede.

Og en mordanklage, der hænger over hovedet på Reed.

Royal palæet vakler under et bjerg af hemmeligheder og løgne, og det er op til Ella at redde den mand, hun elsker, før det er for sent.

Hvad synes jeg om Løgnenes Palads?

* spoilers af seriens forrige bøger

Askeprinsen sluttede meget dramatisk med hele to kæmpe overraskelsesmomenter. Løgnenes Palads starter hvor sidste bog sluttede.

Efterforskningen mod Reed er i gang, og umildbart ser det ikke godt ud. Daniel Delacorte spøgelset spøger endnu, trods han blev sendt væk, at hans far er dommer i Reed’s sag giver anledning til personlig hævn mod Royalfamilien.

Efter Steves opdukken, føler jeg samme voldsomme uretfærdighed overfor Ella, som jeg gjorde i Papirprinsessen. Jeg synes ikke det er fair at blive kastet rundt og bestemt over af en “far” som har kendt hende i en uge, bare fordi hun er mindreårig.

‘Jeg formår at gengælde smilet. “Den er fjong.”’

Steve er en elendig far, især når man tager hans egen baggrund i betragtning. Trods det konkluderes, at han opførsel er “normale forældrebekymringer”, så er det for meget! Han giver anledning til en masse frustration og så er han bare den største røv. Han kender jo ikke Ella. Ja, han er hendes biologiske far, men for Ella har han hele livet bare været en ukendt sæddonor.

Jordan viser sig mere medmenneskelig og fra en anden side, i Løgnenes palads, end vi ellers kender hende.

Seriens slutning: WAOW! Jeg var så opslugt og spændte så meget i kroppen, at jeg rystede. Den tager virkelig røven på en! Forfatterne Elle Kennedy og Jen Frederick også kaldet; Erin Watt, må og skal fortsætte med at lave bøger!

Alt i alt er Royals den bedste serie jeg har læst i evigheder. Der sker så meget, det er velskrevet og så handlingsniveauet perfekt og spændingen er i top. De tre bøger har et handlingsforløb der strækker sig over blot 3 måneder, og man må sige at der sker en del på den korte tid! Læs også min anmeldelse af Papirprinsessen og Askeprinsen.

Gør dig selv den tjeneste at læse bøgerne!

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget bogen af forlaget og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *