Sæt en dæmper på forkølelsen med naturmedicin

naturmedicin mod forkølelse 1

Jeg er så heldig at jeg kun meget sjældent bliver ramt af sygdom, men når det så kommer, kommer det også! Og det har det tilmed, med at komme når jeg har fri eller ferie. Sådan er det bare altid… Men hvis du er ramt af forkølelse, og går ind for brugen af naturmedicin, så skal du læse med på her, hvor jeg har skrevet lidt om to brands indenfor naturmedicin, der booster immunsystemet og lindre forkølelsessymptomer.

Naturmedicin mod forkølelse

Vinterhalvåret er en periode hvor vi alle er ekstra udsat for forkølelse, hoste og dage hvor kroppen ikke helt vil det som vi selv vil. Men det kan naturmedicin, fra brands som Strath og Kan Jang afhjælpe, og er derfor nyttige mod vinterens udfordringer. Det er ikke noget jeg har gjort mig i tidligere, og ej heller hørt om før.

Strath & Kan Jang

Strath er et anerkendt kosttilskud til hele familien. Strath er bl.a. anerkendt for at øge optagelsen af næringsstoffer fra kosten, og er for mange en life-saver i de kolde efterårs- og vintermåneder. Jeg har modtaget deres Immun tabletter. En pakke indeholder 100 tabletter, der består at en unik kombination af urtegær og zink. Zink bidrager til immunsystemets normale funktion og beskytter cellerne mod oxidation stress. Derudover består de som sagt af urtegær. Tabletterne er fremstillet af gær, som er blevet ”fodret” med en lang række urter. Ved at ”fodre” gær med urter, optager gærcellerne stofferne fra urterne, og når vi så spiser tabletterne nedbryder vi gærcellerne og frigiver de her urternes stoffer. Det anbefales, at man tager 2 tabetter 2-3 gange dagligt. Immun tabletterne er ikke kun gode i forbindelse med sygdom af bakterier og vira og forebyggende i forkølelsessæsonen. De er også til hjælp ved stress og følelsesmæssige udsving.

naturmedicin mod forkølelse 2

Foruden immunsystemboostet fra Strath, så er Kan Jang også god at have ved hånde når baktusserne hilser på. Kan Jang, som er et naturlægemiddel, kan anvendes til at lindre forkølelsessymptomer, samt til brug ved træthed og rekonvalescens. Også Kan Jang krukken indeholder 100 tabletter. Det anbefales at man tager 4 tabletter 3 gange dagligt = MANGE. Disse indeholder ekstrakt fra andrographis paniculata (en urte også kendt som grøn chireta) og russisk rod.

naturmedicin mod forkølelse 3

Begge præparater kommer i pilleform. Personligt er jeg ekstremt dårlig til at sluge piller, jeg synes det er frygteligt! Kan Jang tabletterne er ikke så store men det synes jeg til gengæld at Strath Immun tabletterne er. Men det er smart at man kan få lindret sine ubehagelige forkælelsessymptomer, så man kan klare sig gennem den ellers så trælse periode, som heldigvis er ved at få en ende. Det er snart forår og lysere tider er på vej. Det når at lysne lidt når jeg kører på arbejde og det er også længere lyst om eftermiddagen, og det er så dejligt!

Bruger du selv naturmedicin mod forkølelse eller naturmedicin i det hele taget?

Med ønske om et sundt og stærkt helbred – Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *