Krøllejernet over dem alle

HH somonsen krøllejern

I min optik var et krøllejern et krøllejern, ligegyldigt prisen – et krøllejern, er et stykke rundt metal der varmes op og dermed folder håret. Alle krøllejern jeg førhen har prøvet, har simpelthen ikke fungeret i mit lange hår, ikke fordi jeg har tykt hår, det er faktisk meget tynd, men længden tynger krøllerne ned og gør at krøllerne forvinder. Som regel når jeg laver krøller med krøllejern, er dem jeg startet med at lave allerede fladede lidt ud inden jeg overhovedet er færdig. Krøllerne de holder max 3 timer, og på det tidspunkt, kan man ikke se at de svage bølger og hvirvler der er i mit hår, stammer fra et krøllejern.

Den optik har jeg i hvert fald haft, indtil for ganske nylig, da min svigerinde spurgte om hun ikke måtte krølle mit hår, med sig HH Simonsen ROD VS1 krøllejern. Jo det måtte hun da godt, men jeg tænkte at det ikke ville holde alligevel. Vi havde ikke så meget tid, så vi blev enige om at spring hårspray og andre hårprodukter over – det vil sige at krøllerne blev lavet udelukket med krøllejernet.

Og for at sige det som det er, jeg har aldrig oplevet noget lignende! Krøllerne var for det første virkelig flotte. Lige når håret er krøllet og før man gør noget ved dem, ser det lidt kunstigt ud, men når krøllerne så bliver redt igennem ser det fantastisk ud! Mit hår var så krøllet, at jeg mistet omkring 20 cm af mit hårs fulde længde. Og det vildeste at det hele var at håret holdt i hele 24 timer!?!? Og det var inklusivt at sove med dem, og de var stadig fantastiske dagen efter. Grunden til at de ikke holdt længere, var fordi jeg gik i bad, men de havde sikkert kunne holde meget længere uden problemer.

Så nu har jeg selv investeret i HH Simonsen ROD VS1 krøllejern, for det er simpelthen et must – ud med alle mine andre bras krøllejern, de er ikke til noget. HH Simonsen har vendt fuldstændig op og ned på logikken i mit hoved, i forhold til krøllejern. Så JA det kan godt betale sig at kaste lidt ekstra penge efter et krøllejern, og især hvis man har langt hår, og ligesom mig ikke har kunne få krøllerne til at holde i det lange hår! ♥

HH simonsen krøllejern

Før // Krøller ubehandlet // krøller redt igennem // Dagen efter

Min søster, Line, har modsat mig MEGET tykt hår, og så er det kortere end mit, så da jeg krøllede hendes hår og redte det igennem, fik hun den vildeste løvemanke.

HH simonsen krøllejern

Jeg selv // Line

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *