Maybelline total temptation mascara

maybelline total temptation mascara 1

Jeg følger selv en del bloggere som jeg får en masse inspiration og gode råd fra. For et stykke tid siden kom Maybelline ud med en ny mascara, nemlig deres total temptation mascara. Der var en blogger der testede den og var alle vilde med og over den. Den lagde sig også rigtig flot på hendes vipper. Efter et stykke tid, hvor hun flere gange havde pointeret hvor god denne total temptation mascara var, blev jeg meget fristet og måtte simpelthen slev prøve mascaraen.

Børsten

maybelline total temptation mascara 2

En mascaras børste er nok det vigtigste punkt ved en mascara. Fungere børsten ikke ordentligt, fungere indholdet heller ikke optimalt. Total temptation mascaraens børste er på mange punkter perfekt, men der er en ting som gør at den tanger et stort hak ned. Den er stor med et børstehårholdigt hoved, fordelt i en femkantet stjerne. Et lille (stort) minus er dog at hårene nogen steder er for tætte som medfører, at mine vipper klumper en smugle.

Jeg havde nok for høje forventninger

maybelline total temptation mascara 3

Uden og med total temptation mascara

Jeg starter lige med at sige at den på ingen måde er dårlig, jeg havde bare forventet mere/andet af total temptation mascaraen, på grund af al den ros som den har fået. Jeg synes ikke den giver mine vipper særlig meget buk, jeg tror mine vipper er for stive. Og så klumper mine vipper en tand for meget. Efter et stykke tids brug, er jeg dog blevet meget gladere for den, jeg har lært hvordan den skal vinkles. Vi har lært at samarbejde ret godt, så om sige, jeg bruger den nemlig dagligt nu.

Derudover skal det siges at den også har en del gode punkter. For det første tilfører den en god mængde mascara til mine vipper, som giver en rigtig flot volumen – hvilket jo er det total temptation mascaraen er skabt for at gøre. Den er perfekt til ”edderkoppeben-looket”. Holdbarheden fantastisk, mine vipper sidder på samme måde, som når jeg tager af sted om morgenen. Desuden er den meget sort, hvilket jeg også rigtig godt kan lide. For det andet synes jeg at den dufter godt. Den har den velkendte duft af mascara, men der er også et let sødligt strejf over duften. Den indeholder kokosekstrakt, men jeg synes nu ikke det er kokos den dufter af.

Har du prøvet Maybellines total temptation mascara? Hvad synes du om den?

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

5 kommentarer

  1. Det lader til at du er gladere for den end mig, hehe 😀 Men jeg er vidst også i undertal – synes de fleste kan lide den.. Den er bare ikke lige noget for mig, men jeg prøver at få den brugt lidt til hverdag, hvor jeg er lidt ligeglad med, hvordan mine vipper ser ud.

    1. Haha – Jeg vil sige, at det også tog lidt tid før jeg slev blev glad for den. Jeg startede med at være skuffet og lettere utilfreds med den, men fordi jeg ville teste den ordentligt og give den en ordentlig chance, er jeg endt med at blive super glad for den – så det kan være det kommer! <3

  2. Jeg er virkelig kræsen med mascara, og har så svært for at prøve nye har haft lyst til at prøve den, men tror ikke jeg vil få den brugt alligevel