Mit smukke Daniel Wellington ur

Daniel wellington

Jeg tænkte at jeg lige ville vise mit fine Daniel Wellington ur frem, mens tilbuddet på Ditur.dk stadig gælder. Og for dig som ikke er på instagram og har set de billeder jeg har langt op.

Daniel Wellington har længe stået på ønskelisten

Uret Classic St Mawes Rose Lady af brandet Daniel Wellington, har stået på min ønskeliste i evigheder. Daniel Wellington er et svensk brand, opkaldt efter en stilfuld britisk gentleman. Lige den udgave har simpelthen smeltet mit hjerte. Generelt er Daniel Wellington bare stilren og lækker i design, og så fanger Classic St Mawes Rose Lady bare de helt rigtig farver, både når det kommer til læderet, men også til den flotte rose gold urskive. Det er simpelthen så fint. ♥

Uret kommer i en luksuriøs, smuk og stilren æske, som stråler kvalitet både udenpå og indeni. I starten er urremmen meget stram, næsten ubøjelig og svær at få på. Men sådan er det jo med læder, det skal lige gås til. Jeg bukkede og bøjede en del i mit for at gøre det mere smidigt og det hjalp en del. Efterfølgende skal der bare lidt slitage til.

I anledningen af Black Friday, kan du i dag spare 20 % på alt hos Ditur.dk med koden Blackfriday20, tilbudet gælder også i forvejen nedsatte vare, se forrige indlæg, for mere information. Har du anvendt dig af nogle Black Friday tilbud i dag?

Kærligst Charlotte

Sponsoreret indlæg, indhold og holdninger er mine egne.

Relaterede indlæg

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *