Julens ønskeliste 2017 – beauty edition

ønskeliste december 2017

Glædelig 1. december! Så nærmer vi os meget snart juleaften. Jeg har for længst været i julestemning. Tilbage i oktober købte jeg min første beautyjulekalender (Yves Rocher) i november købte jeg Goodiebox adventskalender, og selvfølgelig har jeg også en chokoladejulekalder (Milka – den bedste). Derudover har jeg sovet i en stor, tyk og blød juletrøje siden november måned. SÅ jeg er allerede godt med.

Min ønskeliste 2017

I dag skal det handle om ønskelister, da det er ved at være tid til den slags. Jeg har en god fornemmelse af, at ønskelister er noget man enten er god til eller knap så god til. Jeg hører personligt til den type mennesker, der er meget nem at finde gaver til, da min ønskeliste altid er meget lang. Jeg er god til at holde den opdateret igennem året.

I dag vil jeg vise jer lidt af min egen ønskeliste, så du eventuelt kan få lidt inspiration, til at komme i gang med din egen. Da min egen ønskeliste er meget lang, har jeg valgt kun at vise jer et ”lille” udpluk af min liste, der primært er præet af beautyprodukter.

Ønskelisten december 2017 – primært beauty

Hvad star højest på din ønskeliste?

God weekend! Kærligst C.

Relaterede indlæg

1 kommentar

  1. Skønne og fornuftige juleønsker du har:-)
    Der var lige et ønske blandt jeg selv vil få på i en ruf.
    Glædelig 1.december til du og dine:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *