Endnu en ansigtsmaske fra The Body Shop til samlingen

the body shop himalayan charcoal mask 1

Jeg er vild med ansigtsmasker, og jeg er vild med The Body Shop. Jeg har testet så mange af deres produkter og masker, og jeg bliver bare ikke træt at deres skønne velduftende produkter. I dag vil jeg fortælle om endnu en af deres ansigtsmasker; Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask.

Himalayan Charcoal Mask er 100 % vegansk og god til hud der har brug for at slippe af med urenheder og toksiner, for at fremme en sund og ungdommelig glød. Masken renser huden i dybden og er inspireret af ayurvedisk traditioner, og dens prikkede mudderkonsistens, som indeholder kraftfulde ingredienser: Bambuskul fra foden af Himalayas bjerge, der er kendt for at fjerne urenheder og overskydende olie fra huden. Blade fra grøn te fra Japan, som er rige på antioxidanter og blade der effektivt eksfolierer huden. Økologisk Community Trade Tea Tree olie fra Kenya, som er kendt for at gøre huden mere klar. Dette vil resultere i en sund hud, med færre urenheder og mindre synlige porer.

the body shop himalayan charcoal mask 2

Det er en meget tyk og grov maske, og der går meget produkt til hver gang den anvendes. Den har en dejlig frisk og lidt maskulin duft. Den er, som sagt, fyld med flager fra grøn te, som eksfoliere huden, og det gør de imponerende godt. Jeg var ellers skepsis i forhold til hvor godt blade ville kunne eksfoliere. Masken prikker og sviger lidt på huden, på en knap så behagelig måde, men det er ikke noget man skal være bange for, det er meningen!

Imens at masken tørre strammer den godt til, som en klassisk lermaske gør. Det kan jeg personligt godt lide. Masken grisser en del når den skal vaskes af, men det er også dét. Det er en god ansigtsmaske, som efterlader min hud glat, opfrisket, ren og behagelig. Jeg havde forventet at min hud ville være tør og stram efterfølgende, men det er den heldigvis ikke. Hudtonen synes mere ensartede og mindre rød.

Hvis du ikke har fulgt med så længe, så kan du finde andre af mine anmeldelser af The Body Shops ansigtsmasker her:

Hvilke masker elsker du allermest?

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *