Refreshing Dry Shampoo fra Idun Minerals

idun minerals refreshing dry shampoo

Idun Minerals Refreshing Dry Shampoo er den første tørshampoo på markedet, med det nordiske miljømærke; Svanemærket. En mærkering, som betyder, at produktet opfylder både hårde miljø- og sundhedskrav. Produkter der er mærket med Svanemærket indeholder ingen MI, hormonforstyrrende stoffer, parabener eller andre konserveringsmidler, som kan irritere huden. Dette betyder, at denne tørshampoo er mere bæredygtig for både sundhed og miljø. Derudover er den både vegansk og dermatologisk testet – what’s not to love?

Efterlader ingen spor i håret

Indholdet i Refreshing Dry Shampoo er transparent og passer derfor til alle hårfarver, og de mørke som mit eget hår. Den efterlader nemlig ingen spor, som ellers ofte er forbundet med brugen af tørshampoo. Noget jeg selv kan blive irriteret over, da min ellers smukke mørkebrune hårfarve, pludselig kan blive ledsaget af et trist og gråligt look. Nej tak herfra… Men denne kan ikke ses i mit hår.

Tørshampooens formel er parfume-fri, udviklet til alle hårtyper og kan anvendes af alle, såvel dem med en sart hovedbund. Den skulle give håret fylde og struktur, men det er meget svagt, det er i hvert fald ikke noget jeg bemærker så meget, og nok slet ikke hvis jeg ikke var klar over det i forvejen. Jeg kan faktisk godt lide at håret ikke bliver stift af tekstur, men faktisk bare forbliver sig selv.

Ordet “Refreshing” som er i tørshampooens navn, er desuden meget passende. Jeg oplever at den er kold og opfriskende når den applikeres. Som tørshampoo er den ude mærket. Jeg er vild med hvor god den er i forhold til indhold, det er flot at den har fået Svanemærket. Den tager det meste af det fedtede udtryk, uden at få håret til at se trist og gråt ud. Faktisk så forbliver håret skinnede at se på. Dog oplever jeg at skulle bruge en anelse mere end jeg eller bruger, da det ellers er lige på kanten til at se fedtet ud.

Kender du Idun Minerals?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *