Chinese ginseng & rice, clarifying polishing mask

Chinese ginseng & rice, clarifying polishing mask

Som lovet kommer her min anmeldelse af den anden ansigtsmaske fra the body shop, som jeg købte tilbage i efteråret. Nu hvor jeg har prøvet mig med to tilfældigt udvalgt, af de 6 masker, er jeg kun mere opstemt på at prøve de resterende! I adventsgave fik jeg amazonian acai masken, men anmeldelsen af den er ikke helt klar endnu – den skuffer heller ikke. Desuden håber jeg at de resterende masker også har nogle fantastiske og unikke dufte. ♥

Chinese ginseng & rice, clarifying polishing mask

Denne ansigtsmaske er til dig, hvis hud har brug for en intens behandling. Masken modvirker træthedstegn og giver en ensartede hudtone. Også denne maske dufter skønt, jeg synes den minder lidt om et rengøringsmiddel, jeg kan mindes fra min barndom.

Masken indeholder ginsengekstrakt der toner og stimulere huden og hjælper den med at revitalisere. Økologisk community trade sesamførolie, der er rig på olein- og linoleicsyre, der begge blødgør huden. Ris ekstrakt som fugter og lysner huden. Desuden indeholder den nogle eksfolierende elementer. De ikke decideret eksfoliere huden som en almindelig scrub gør, men de er tilstede. Masken er hvid, og har en tyk og cremede konsistens. Den er en smugle genstridig at vaske af, den skal lige blødes op med vand før den slipper huden ordentligt. Masken er derfor en stor modsætning til fx british rose masken, fra forrige indlæg.

Effekt på huden

Imens masken sidder på huden oplever jeg selv en lille prikken/svigen/kløe, den køler en smugle og så strammer den huden en lille bitte smugle. Det er slet ikke på samme niveau, som med en tung ler maske. Den tørre en smugle ind, men jeg oplever ikke at den når at blive knastør efter de 5-10 minutter, men det er heller ikke af min opfattelse at den skal det. Når masken er skyllet af, er min hud frisk, mat og blød. Et lille minus er dog at den forsvinder alt for hurtigt fra bøtten af.

PSST: Hvis du er vild med chinese ginseng & rice masken, så findes der også en clarifying milky toner i samme serie. 
The body shop facial mask brush

Til påføring af maskerne bruger jeg the body shop facial mask brush. Børsten har for det første et super lækkert design, jeg er vild med trælooket. Ved at bruge børsten spare jeg på produkt, da jeg ikke får brugt for meget. MEN jeg vil så også sige, at den minder utrolig meget om en almindelig foundationbørste. Så hvis du har sådan en læggende som du ikke bruger, kan du passende skare 95 kr. og bruge den. Jeg bruger ikke selv foundationbørster da jeg ikke synes resultatet bliver godt, trods det har jeg tre læggende…

Fik du læst forrige indlæg om british rose fresh plumping mask? Har du prøvet nogle at the body shops ansigtsmasker? Hvilke synes du bedst om?

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *