Rensende lermaske fra L:A Bruket

L:A bruket lermaske 1

L:A bruket er et svensk hudplejebrand, hvis produkter alle er naturlige og non-toxiske. L:A bruket har en filosofi om, at vi ikke har brug for kemikalier til at forny vores hudpleje. De har udviklet naturlige formler til at beskytte og pleje både hud og hår, med den forståelse, at hvis produkterne er effektive nok til at modstå den nordiske natur, som vi udsættes for, vil de være af en kvalitet der imødekommer kravene for enhver situation, ethvert sted. Det er de ydre naturlige påvirkninger som vind, mudder, salt, sten, is, sand, vand og sol som vi kan møde på vores vej og især på den Svenske Vestkyst hvor produkterne produceres.

L:A bruket Clay Mask

Det første produkt som jeg har prøvet fra L:A bruket er deres Clay Mask, en detoxerende lermaske til ansigtet. Masken indeholder blandt andet absorberende kaolin ler, som er godt til at rense normal til fedtet hud med. Derudover indeholder den også ekstrakt fra tang, som tilføjer mineraler, der giver huden fugt og gør den ekstra blød.

L:A bruket lermaske 2

Når masken presses ud af tuben og først påføres på ansigtet, har den en let grynet konsistens. Men den udjævnes lige med det samme. Masken bliver glattere og mere cremet, som den fordeles i ansigtet. Og så har den en duft, der mest af alt dufter af tandpasta. Det er en meget behagelig maske at have på, om end ret kold til en start. Masken skal sidde på huden i ca. 15 minutter, før den skal skyldes af. Masken tørre, som en klassisk lermaske nu engang gør og giver den her stramme krakelerende hud. Jeg synes masken er drøj i brug, jeg synes ikke at der er behov for at bruge et tykt lag maske, den kan sagtnes mærkes på huden selvom det blot er et tyndere lag. Umiddelbart er jeg ikke synderligt imponeret over lermasken. Jeg synes ikke at den har nogen egentlig effekt, udover at min hud efterfølgende føles lidt tør og stram.

Kender du L:A Bruket?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *