Ooh! Oils Of Heaven!

ooh! oils of heaven

For lang lang tid siden modtog jeg en ansigtsolie fra Ooh! med Goodiebox. Jeg har dog først taget den rigtig i brug nu, da jeg ellers brugte the body shops oils of life ansigtsolie. Men den er tom og borte, så jeg måtte finde en anden ansigtsolie frem fra gemmerne. Dertil er det altid spændende at se hvad der ligger i min ”Goodiebox-rodeskuffe”.

Jeg er vild med ansigtsolier, og det tæller Ooh! med. Ansigtsolier plejer bare huden på en anden måde end cremer alene gør. Min hud er så meget blødere om morgenen når jeg vågner, hvis jeg har haft en ansigtsolie under min natcreme, kontra når jeg bruger natcreme alene. Og så er jeg nok bare mere oliemenneske end jeg er serummennekse.

Ooh! Organic Baobab Rejuvenating Face Oil

Baobabolien er økologisk og høstes i Afrika. Olien er koldpresset for at bevare den lange række af vitaminer og essentielle fedtsyre, som olien er beriget med. Baobabolien er en superheler, beskytter og fugtbevare. Den egner sig især til problemhud med tendens til eksem, tørhed og/eller rosacea.

Jeg synes Ooh! baobabolien er fantastisk. Den lægger sig så flot på huden. Mit hud fugtes, plejes og opfriskes med det samme. Og som en ekstra fantastisk ting, så er den på ingen måde skinnende på huden, den er faktisk mat og rigtig flot på hudens overflade. Igen vil jeg lige pointere den friske udstråling som olien giver min hud. Desuden blødgøres huden og føles bare fantastisk. Rejuvenating betyder forynge, og det gør den også. En opfrisket og kvik hud udstråler bare sundhed og ungdom. Helt klart en ny favorit olie! ♥

Kender du Ooh! Oils of Heaven!?

I ønskes en god fredag og en skøn weekend. Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *