Amazonian Acai – Energising Radiance Mask

Amazonian Acai mask 1

Så er jeg klar med endnu en maskeanmeldelse fra favoritten, the body shop; Amazoniam Acai masken. Du kan også læse mine tidligere anmeldelser af British Rose maskenChinese Ginseng & Rise masken samt Mediterranean Almond Milk with Oats masken.

Amazonian Acai – Energising Radiance Mask

Amazonian Acai masken er velegnet til genopladning af huden, da den fremmer en smuk udstråling og afhjælper tegn på træthed og stress. Masken indeholder blandt andet tre meget spændende ingredienser, som alle kommer fra Brasilien. Den indeholder acaibærekstrakt, som er rig på antioxidanter og C-vitaminer. Så indeholder den også guaranafrøekstrakt, som har et højt koffein indhold og er derfor kendt for at have energifornyende egenskaber. Den sidste ingrediens jeg vil fremhæve, er økologisk community trade babassuolie, der kan udglatte, blødgøre og revitalisere huden.

Masken dufter skønt, der er en meget frisk- og syrlighed over den. Det er så mundvandet begynder at løbe. Konsistensen er en tyk og fast gel med eksfolierende elementer. Jeg påføre masken med the body shops mask brush, og ligner derefter en der har smurt hovedet ind i syltetøj eller gået lidt for hårdt til den med min dermaroller.

Masken skal sidde på ansigtet i 10-15 minutter, hvorefter den skal skylles af med lunkent vand. Umiddelbart efter er jeg lettere rød i hovedet, men det fortager sig hurtigt. Under selve behandlingen kan masken godt give en prikkende fornemmelse på huden. Huden efterlades blød, glat og opfrisket. Blødheden er dog en kort fornøjelse, som kun er tilstede umiddelbart efter.

Amazonian Acai mask 2

Har du prøvet nogle af the body shops ansigtsmasker, som du kan anbefale?

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *