Den nyeste maske fra The Body Shop

the body shop Mediterranean almond milk with oats mask 1

The Body Shops masker er to die for. Jeg elsker dem. Det er nogle af de bedste og mest luksuriøse masker jeg har prøvet. Det er deres masker i krukker jeg snakker om. Deres konsistenser og dufte er bare lækre og unikke, og så er de virksomme. De har netop lanceret en ny maske til samlingen; Mediterranean almond milk with oats. Masken er 100 % vegansk og velegnet til sensitiv, tør og følsom hud, da masken er meget mild – men samtidig effektiv.

Mediterranean almond milk with oats …

… masken er inspireret af antikke, romerske ritualer, dens konsistens er cremet og lidt grødet. Den indeholder havregryn fra Storbritannien, som er blødt op af masken. Havregrynene medvirker til en meget mild eksfoliering af huden. Derudover indeholder masken også økologisk, Community Trade mandelmælk fra Spanien. Og så er den også beriget med økologisk, Community Trade aleo vera fra Mexico og Community Trade sheasmør fra Ghana.

the body shop Mediterranean almond milk with oats mask 2

Måske I kan fornemme den lidt grødet konsistens for mediterranean almond milk with oats masken på ovenstående billede?

Jeg har langtfra prøvet alle deres masker, denne maske er den fjerde jeg har fra denne serie af masker. Og den er ingen skuffelse. Konsistensen er meget tyk cremet. Jeg bruger min maskepensel til at fordele masken, men det er faktisk lidt svært at ”male” masken på, det er nemmere at duppe den på ansigtet. Desuden kan jeg fortælle at den har samme vidunderlige duft, som The Body Shops almond milk & honey kropsplejeserie har. Da det er en af mine favorit serier, er jeg bestemt ikke ked af maskens duft.

Jeg blev lidt overrasket over dens effekt på huden. Allerede første gang jeg prøvede masken, blev min hud synligt pænere. Min hud blev mere ensartet, beroliget med mindre rødmen, fugtet, blød og velplejet. Skøn skøn maske!

Har du prøvet nogle af The Body Shops masker, som du har været glad for? Du har måske allerede prøvet den nye mediterranean almond milk with oats maske?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *