Goodiebox januar 2021 // The ‘… and breath out’ Box

goodiebox januar 2021

Månedens boks kom lidt sent for mit vedkomme. Der gik over en uge efter den var sendt ud, til den landede foran min dør. Jeg nåede at tænke om den var forsvundet i posten, men den kom heldigvis alligevel. I og med at den kom så sent hos mig, var der heller ingen overraskelse over boksens indhold, da mange vælger at lægger billeder af indholdet op på de sociale medier, med det samme de modtager den. Jeg synes det er rigtig synd, da overraskelsen i hvad der gemmer sig i boksen, er den kæmpe del af hvad jeg elsker ved Goodiebox!

Og med det sagt, så sætter månedens boks fokus på at sige “nej”: at sige nej til at besøge svigermor, at sige nej til at hjælpe med at flytte en venindes sofa og så videre. Fordi vi er så gode til at sige “ja”, selvom det er til ting vi måske ikke har lyst til, men det er nemmere end at sige nej og finde på en undskyldning. Det Goodiebox vil frem til er, at vi ikke skal have dårlig samvittighed af at sige nej engang i mellem. Derfor har de fyldt januar måneds Goodiebox med produkter, der plejer og beroliger og giver os lyst til at blive hjemme os pleje os selv.

Goodiebox januar 2021 indeholder:

Hairlust: Hair Growth & Protection Hair Mask. Der er ikke nok hårmaske i denne til, at jeg vil kunne nå at få fulgt udbytte af den. Men i boksen lå også en rabatkode, hvis jeg skulle have lyst til at teste mere Hairlust. Jeg har prøvet deres vitaminvingummier, som smagte virkelig godt! Og denne hårmaske dufter helt igennem vidunderligt, så jeg glæder mig til at få den i brug.

Karmameju: Renew Face Brush (full size). Før Goodiebox lavede deres julekalender, lavede de en adventskalender og deri var denne ansigtsbørste som jeg har skrevet mere dybdegående om HER.

Terre De Mars: 008 Reddition Body Cleanser (full size). Der er som så ikke noget specielt over denne kropssæbe. Den dufter dejligt af citrus, men jeg ville ikke give 141 kr. for den!

Verso: Nourishing Cream. Dette er en intens og plejende creme, der giver ekstra fugt – og jeg elsker fugtgivende produkter. Cremen er dejlig let og nem at massere ud i ansigtet og så har den en mild duft.

YA.BE: Feed Your Skin, Feed Your Mind (full size). Med denne maske hører der også en podcast. Nu ved jeg ikke med jer, men jeg er ikke selv blevet bidt af at lytte til podcast. Men jeg er fan af at maske! Masken Feed Your Skin, Feed Your Mind, minder en lille smule om en lermaske i dens konsistens, blot lidt tyndere. Den tørre ind, men ikke så den krakelerer. Masken dufter godt, og efterlader huden med en dejlig følelse.

Januar måneds Goodiebox indeholder fem produkter, hvoraf tre af dem full size, og har en samlet værdi af ca. 908 kr. Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Goodiebox hver måned, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du nå at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt.

Hvad var der i din boks? Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *