Goodiebox Crush juni 2019 // Laid-Back Look

Goodiebox crush juni 2019 1

Først og fremmest så har månedens Goodiebox crush boks et sukkersødt og fint ydre, som jeg er absolut vild med. Det er ikke en af de bokse jeg vil kassere. Temaet/looket kaldes denne gang for Laid-Back Look, hvor beautyrutinen tages back to basics, med en god base, flotte bryn, en bronzer og betagende læber. På den måde slipper du for en lang makeupseance, der alligevel bliver svedt væk i løbet af dagen.

Goodiebox Crush juni 2019 indeholder:

Bellápierre Cosmetics: TwistUP Brow Pencil (full size). Denne brow pencil er som sådan OK. Den skal lige varmes op før den rent faktisk tegner, og så er den ikke så kraftig eller pigmenteret. Det er dog en god ting, da de optegnede bryn bliver mere naturlige, da stregerne på den måde lettere ligner brynhår.

Essence: You Better Work! Tinted Day Cream (full size). Denne dagcreme er med andre ord en BB cream. Dagcremen er let farvede, matterer huden og så er den vandfast og indeholder UVA og UVB filtre- et 5-i- produkt. Men det farve den giver er så godt som ingen og umiddelbart synes jeg heller ikke at den virker matterende på huden.

Lord & Berry: Made To Measure Lip Color (full size). Dette er nok det eneste produkt i månedens boks, som jeg er blevet rigtig glad for. Lip lineren har den fineste farve, som passer til hverdagen, da den ikke er for pang. Dens intensitet kan også opbygges. Vil man kun have en let farve på læber kan må påføre en lille smule på midten af læberne, får så at fordele det ud på resten af læberne. Eller man kan udfylde hele læben med produkt. Den er flot, let cremet og dermed god at arbejde med og så er den ikke generende at have på.

Mesauda Milano: Viva Bronze (full size). Endnu en bronzer? Goodiebox Crush har sendt seks bokse ud og i fire af dem har der været en bronzer. Og ja, en bronzer er et fantastisk makeupprodukt, som jeg slev bruger hver dag, meeen nu må de gerne finde på noget andet at komme i boksene. Generelt så er det meget det samme der er i Goodiebox Crush boksene. Men det er også en makeupboks, så det begrænser indholdet en del mere end det almindelige Goodiebox abonnement. Se nederst en oversigt over indholdet i de tidligere bokse. Og når det så er sagt, så er jeg ikke synderligt imponeret over Mesauda Milano bronzeren. Den giver ikke særlig meget, hverken på børsten eller synligt i ansigtet.

Life is too dull without a crush

Goodiebox crush juni 2019 2

Bronzer // lip liner // brow pencil // farvede dagcreme

Boksen indeholder fire makeupprodukter, hvoraf alle fire er full size produkter, med en samlede værdi på ca. 375 kr. Goodiebox Crush koster 99 kr. hvis du samtidig er medlem af Goodiebox, og 129 kr. hvis du blot ønsker at være Crush medlem. Du kan nemt tilmelde dig på deres hjemmeside HER. Boksen har altid en minimumsværdi af 350 kr. og bliver udsendt hver tredje måned. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding.

Oversigt over indhold i de tidligere Goodiebox Crush bokse. Klik på måneden, for at komme til indlægget om den enkelte boks, for at se eksakt indhold.
  • Marts 2018: blush, bryngel, eyeliner, læbestift, øjenskygge
  • Juni 2018: bronze highlighter, contourpalette inkl. bronzer, eyeliner, øjenskygge
  • September 2018: bryngel, lip & cheek, læbestift, pudder
  • December 2018: bronzer, lipgloss, neglelak, vipper, øjenskygge
  • Marts 2019: bronzer, eyeliner, læbestift, øjenskygge

Modtager du Goodiebox Crush?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *