Goodiebox juni 2019 // Sunny Side Up

goodiebox juni 2019 1

OKEY! Jeg håbede på en bedre juni boks end foregående maj boks, da jeg oplevede at rigtig mange var utilfredse. Både med brugen af plastik og at Goodiebox laver deres egne produkter. Flere skrev endda at de havde sendt boksen retur. Det er fantastik at vi har muligheden for at sende en boks retur, hvis man ikke mener at den er noget for sig. Jeg har dog været medlem siden december 2014 og jeg har aldrig benyttet mig af deres returservice. Selvfølgelig er alle bokse ikke lige gode eller falder i alles smag, sådan er vi alle så forskellige. Men alligevel synes jeg altid at der har været et eller flere produkter som jeg er blevet rigtig glad for.

Men så kom juni måneds boks med temaet Sunny Side Up, og den er efter min egen mening virkelig lækker. Vi bliver blandt andet præsenteret for et brand jeg længer genre har ville prøve, men som heller aldrig har været i en Goodiebox; Polaar. Så den er jeg især meget spændt på, men også tre andre af boksen produkter fik mig til at smile stort: masken, fodcremen og ansigtsmisten.

“Sunny Side Up” er faktisk det engelske navn for spejlæg, men også en opfordring til at se mere positivt på tingene. Boksen byder på gode fundamenter til en god og varm sommerdag, med masser af nedkølende produkter, så man ikke kan andet end at være glad og positiv. Allerede da jeg åbnede boksen og fornemmede at noget duftede godt, og så den smukt dekorerede seddel blev jeg glad i låget.

goodiebox juni 2019 2

Goodiebox juni 2019 indeholder:

Garnier Ambre Solaire: Sensitive Advanced Face Mist SPF 50 (full size). Dette er intet mindre end genialt. Jeg har aldrig haft en face mist med solfactor, men jeg er så vild med det. Den er helt klart boksens favorit. Det er bare så nemt, så nu er der ingen undskyldninger for den røde næse der ofte får for meget sol.

Masque Me Up: Aftersun Sheet Mask (full size). Også et fantastisk produkt; en kølende ansigtsmaske med vandmelon og kokossaft. Masken er beregnet til at afstresse huden efter en dag i solen. Masken køler som sagt, hvilket kan virke lindrende på huden, men den både fugter og plejer også huden. Jeg har ikke prøvet masken endnu, da jeg ikke har haft behov for det. Men hvis sommeren nu gad at træde lidt i karakter, kunne det være jeg fik brug for den!

Polaar: Ice Source Moisturizing Gel. Jeg var virkelig glad for at se et Polaar produkt i månedens Goodiebox. Jeg har længe gerne ville prøve deres produkter, men har bare aldrig fået det gjort. Ligesom med aftersun masken, så har denne gel også en let kølende effekt. Den indeholder beskyttende mineraler fra Arktisk og passer til alle hudtyper. Gelen fugter, plejer og giver huden en fløjlsblød følelse der fungerer som alternativ til en primer under din makeup.

Rituals: The Ritual of Karma Foot Balm (full size). Boksens tema burde være i stil med ”nedkøling”, for denne fodcreme er nemlig også kølende og så der den skyld i boksens gode duft. Det er en skøn duft af mynte, hellig lotus og organisk hvid te. Som størstedelen af Rituals produkter, så er denne fodcreme også fantastisk lækker. Dens konsistens er lige i øjet og trænger hurtigt ind i huden, for at efterlade den opfrisket og blød – perfekt efter en lang gåtur i sommervarmet. Prøv eventuelt cremen som led i min DIY fodmaske. I boksen lå der også en rabatkupon til at købe Rituals produkter for.

Seacret: Makeup Remover Wipes (full size). Umiddelbart var disse makeupfjerner wipes ikke på listen over de produkter jeg var mest spændt på. Jeg kender heller ikke brandet Seacret. Men da jeg så, at de står til en pris der hedder 186 kr. (?!) blev jeg ret nysgerrig, da jeg synes det er voldsomt dyrt for 25 engangsklude. De skulle nemt og hurtigt kunne fjerne dagens makeup og sågar vandfast makeup. Desuden plejer de huden med aleo vera, vitamin E og mineraler fra Det Døde Hav. Og de virker da også fint, men det gør langt billigere renseservietter altså også!

Juni måneds Goodeibox indeholder fem produkter, hvoraf fire af disse er full size, og så har den en samlet værdi af ca. 550 kr. Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Goodiebox hver måned, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du når at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt.

Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *