Goodiebox Crush december 2018 // Hollywood Glam

Life is too dull without a crush.

goodiebox crush december 2018 1

Så er vi kommet igennem det første år med Goodiebox Crush. Det var nemlig tilbage i marts måned, at Goodeibox lancerede deres nye Goodiebox Crush abonnement; en boks kun bestående af makeup. Makeupboksen udsendes, modsat det almindelige Goodiebox abonnement, kun hver 3. måned og indeholder produkter til et helt makeuplook. Årets sidste boks har temaet Hollywood Glam for et glamourøst og klassisk makeuplook. Med denne boks er både hud, vipper, øjenlåg, negle og læber lige til en Oscra-nominering.

Og som jeg nævnte i det forrige blogindlæg om månedens almindelige Goodiebox, så matcher boksene hinanden på fineste vis. Denne har en meget mørk blå-grå farve dekoreret med metalist guld i et mønster af massevis muslingeskaller.

Goodiebox Crush december 2018 indeholder:

goodiebox crush december 2018 2

Comme Deux: #glowup bronzer (full size). Comme Deux er Goodieboxs eget brand, som er relativt nyt. De har både ansigtsmasker, serums og nu også makeup. Denne matte bronzer er skabt til at passe til alle hudtoner. Prisen er jeg dog ret overraskede over, den koster nemlig 249 kr. og helt ærligt så synes jeg at det er for meget.

goodiebox crush december 2018 3

Depend: Eye Lashes (full size). De få gange jeg skal bruge kunstige vipper er det altid Depend eller Eylure jeg tyer til, da det er favoritterne og begge brands er nybegyndervenlige.

Golden Rose: Color Expert Nail Lacquer (full size). En rød neglelak til jul? Ja tak. Jeg har ikke før prøvet noget fra Golden Rose, men det skulle være endnu et budgetvenligt makeupbrand.

GOSH: Colour Release & Primer. Denne primer er som udgangspunkt hvid og lidt grynet, men når den masseres ind i huden, skifter den farve og matcher ens egen hudfarve. Den giver en let glød, men har som udgangspunkt funktion som en primer, en base for ens ansigtsmakeup.

GOSH: Effect Powder (full size). Uh den er flot den her! Det er en løs pudderskygge i en smuk skinnende rosa/champagnefarve, med antydning af lidt glitter. Skyggen kan bruges både tør som den er, eller med en våd pensel for en mere intensiv farve. Jeg synes dog at den er pigmenteret nok i forvejen.

goodiebox crush december 2018 4

Rituals: Miracle Lipgloss (full size). Farven Sunset Pink er en let orange farve, og da det er en gloss er farven ikke vildt og voldsomt pigmenteret. På billedet herunder er glossen meget koncerteret, når den smøres ud bliver den mindre tydelig og giver blot en blød frisk farve til løberne med shine selvfølgelig.

goodiebox crush december 2018 5

Boksen indeholder 6 makeupprodukter, hvoraf 5 af dem er full size, med en samlede værdi på 494 kr. Goodiebox Crush koster 99 kr. hvis du samtidig er medlem af Goodiebox, og 129 kr. hvis du blot ønsker at være Crush medlem. Du kan nemt tilmelde dig på deres hjemmeside HER. Boksen har altid en minimumsværdi af 350 kr. og bliver udsendt hver tredje måned. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding.

Fik du ikke set/læst mine anmeldelser af de første tre Goodiebox Crush bokse kan du finde dem her: MartsJuli September.

Modtager du Goodiebox Crush?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

3 kommentarer

  1. Glædelig 2.juledag!
    Der er altid så fine og lækre sager i de Goodieboxe og det er en god måde at lære nye mærker på eller afprøve lige hvad som passer ens hud og person.
    Tak for dine gode beskrivende indlæg herom:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *