Nye deo roll-on fra Ecooking

ecooking deo roll-on 1

Det er altid spændende, når der kommer nyheder fra Ecooking. Ikke mindst fordi deres produkter plejer at være fantastiske. I denne omgang er der kommet to nye og naturlige deo roll-on, hvoraf den ene er parfumefri og den anden er med. Og er deo ikke noget vi alle beskæftiger os med hver eneste dag? Det håber jeg da lidt i hvert fald!

De lyder jo rigtig lækre

Ecookings nye deodoranter er naturlige, veganske og dermatologisk testet. Deodoranterne indeholder ingredienser som Zinc Ricinoleate, der kemisk fælder og absorberer de lugtmolekyler, der dannes under bakteriel nedbrydning af sved. Imens Dermo Decalact (et mælkesyre kompleks) har en positiv indflydelse på bakterier under armene, og andre steder der kan forekomme grim lugt, som mellem tæerne og i hudfolder. Desuden indeholder de blandt andet agurkeekstrakt, der virker anti-inflammatorisk. Glycerin der virker fugtgivende og blødgørende. Triethyl Citrate som er et naturlig stof med deodoriserende egenskaber, samt Cyricalm CLR der reducerer inflammation og holder betændelse under kontrol.

Deodoranterne er meget milde mod huden. De kan sagtens anvendes umiddelbart efter en barbering af armhulerne. Jeg oplever i hvert fald ingen former for gener ved at bruge nogen af dem.

ecooking deo roll-on 2

Vigtigst af alt: Holder de svedlugten væk?

Deodoranten med duft, har en duft af citrus, viol og hvid peber. Jeg ikke den største fan af denne duftkombination. Faktisk synes jeg at den har en snært af noget, som jeg kunne forbinde med lugten af sved? Jeg synes meget bedre om den parfumefri deodorant, der alligevel har en svag om end naturlig og mild duft af agurk.

Men nu til det vigtigste spørgsmål af dem alle: Holder de to Ecooking deo roll-on svedlugten væk? Og svaret er desværre nej. Jeg havde deodoranten med parfume på, en dag på arbejde, og jeg har aldrig været mere flov end jeg var den dag, for hold nu op hvor jeg lugtede fælt af gammel gnu! Det var bare så pinligt! Lugten indtraf allerede omkring middagstid og så er der altså rigtig lang tid til klokken er 15. Og det skal lige siges at jeg arbejder med mennesker på nært hold…

De fungerer fint på dage der ikke er lumre eller varme. Men de fungerer ikke til sommerperioden og heller ikke til sport. Hvilket munder ud i om man tør tage chancen den givende dag. Det er ikke noget jeg selv har lyst til at stå i, for jeg vil simpelthen ikke lugte af sved. Så hellere gå med de mere sikre deodoranter. Ecookings to nye deo roll-ons var desværre en kort fornøjelse for mit vedkomme. Jeg er tilbage til Rexona, som er favoritmærket, når det kommer til deodoranter. Det var rigtig ærgerligt, men nok også de første produkter fra Ecooking som jeg ikke kan lide.

Hvilke deodoranter bruger du?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *