This is an oil non oil fra Davines

davines This is an oil non oil 1

Jeg har tidligere skrevet om et af Davines more inside produkter, du kan læse om this is a relaxing moisturizing fluid HER. Men det var langt fra det eneste more inside produkt. I dag vil jeg fortæller jer om deres this is an oil non oil. Det der karakteriserer Davines more inside produkter, er at de er pakket ind. Man kan ikke se selve produktet, og så er deres navne lidt mystiske. Jeg anede slet ikke hvad det forrige produkt var for noget, og dennes navn this is an oil non oil er også lidt tvetydigt.

davines This is an oil non oil 2

En ting jeg er lidt ærgerlig over, er deres emballage. Jeg synes dens indpakning er virkelig flot, og jeg synes det er super sjovt at der på indersiden af indpakningen er tegninger. Men selve produktet er ikke særlig flatterende eller spændende at se på. Det samme galt for this is a relaxing moisturizing fluid.

Davines more inside; this is an oil non oil

This is an oil non oil er som navnet antyder en olie og så alligevel ikke. Jeg skal måske lige nævne at produktet er til håret? Ideen i det, synes jeg lyder virkelig god! Men i praksis ved jeg nu ikke rigtig. Det er som sagt ikke en olie, men den har samme gode egenskaber, som en hårolie. Konsistensmæssigt er det en meget flydende gel, som virker fugtgivende på håret uden at tynge det, eller at få det til at se fedtet ud. Sidstnævnte er noget jeg synes mange hårolier kan have tendens til at gøre. Derudover skulle ”olien” desuden have en anti-filtre effekt.

”Olien” er velegnet til alle hårtyper og så har den en behagelig mild og sød duft. Selve flasken virker umiddelbart er en smule upraktisk, men det er den faktisk ikke. Den er meget stor; en 250 ml tyk flaske gør det ikke helt optimalt, at få et par dråber ud af. Men det fungerer alligevel rigtig godt, jeg har i hvert fald ikke spildt en eneste dråbe eller beget flasken ind i produkt.

Jeg bruger en meget større mængde (!) af dette produkt, end jeg ville have gjort med en almindelig hårolie. Desværre oplever jeg bare ikke den store effekt ved at bruge den. Når produktet påføres i hårspidserne syner de fugtige og ser ud som var der olie i. Men det trænger ind i håret meget hurtigt, hvorefter det efterlades tæt på tørt. Det er i hvert fald ikke noget jeg oplever ved almindelige hårolier, og så kan jeg ikke mærke nogen ekstra plejede effekt i håret. Det eneste jeg oplever at produktet gør er, at mit hår bliver en lille smule glattere, ellers intet.

Har du prøvet nogen af Daviens more inside produkter?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *