Nivea Cleansing Week – husk at rense din hud

nivea cleansing week 1

I denne uge er det Cleansing Week. I samarbejde med Nivea og Matas sætter vi i fællesskab fokus på at rense huden, vigtigheden af samme og hvorfor man egentlig gør det. Er det følelsen af ren og velplejet hud inden sengetid? Er det tanken om tilstoppede porrer og urenheder? Er det for at forebygger alderdomstegn? Uanset hvilken grund du har, for at rense din hud, så er det vigtigt at fjerne makeup og snavs, så huden kan ånde frit. Cleansing Week er en uge dedikeret til at give råd om ansigtsrens, hvilket ligger mig meget nær.

Et tal der skræmmer mig er, at 40 % af os ofte springer renserutinen over og vågner op med gårsdagens makeup på, fordi man simpelthen ikke magter at fjerne makeuppen inden sengetid. Jeg kan slet ikke huske hvornår det sidst er sket for mig.

Derfor renser JEG min hud dagligt

For mit vedkomme handler ansigtsrens og pleje om at opnå en sund hud, og i særdeleshed en hud der frit kan ånde! I mine teenageår gik det galt, jeg købte det forkerte makeup, og gik overhovedet ikke op i ansigtsrens eller hudpleje. Det resulterede i grim akne, som jeg efterfølgende kæmpede med i mange år. Jeg har også stadig tendens til urenheder, og trods min flittige og vedholdende ansigtsrens- og hudplejerutine, så er min hud stadig ikke perfekt, og jeg får stadig urenheder. Så for mit vedkomme handler ansigtsrens om at opretholde så sund en hud som muligt.

De seks mest populære renseprodukter fra Nivea

I forbindelse med NIvea Cleansing Week har jeg testede de seks mest populære renseprodukter fra Nivea. Et brand som er budgetvenligt og har en masse effektive produkter. Så der er altså ingen undskyldninger for ikke at rense huden.

nivea cleansing week 2

Blandt de seks storfavoritter inde for ansigtsrens, er en af deres nye superhelte MicellAIR Expert, som jeg tidligere har testet og skrevet om HER. MicellAIR Expert er også en af mine personlige favoritter, jeg bruger den altid som morgenrens, men den er også perfekt som makeupfjerner. OBS husk at ryste den godt inden brug, som du kan se på billedet herover, så er den inddelt i to faser. Er du på farten, eller skal det gå lidt hurtigt, så har de også nogle skønne renseservietter, nemlig Sensitive Cleansing Wipes. Disse wipes renser og fugter huden, for at efterlade den blød, frisk og ren. Personligt synes jeg ikke at en renseserviet kan udgøre det for en rens, men de er gode til at fjerne makeup og i værste tilfælde, så er en renseserviet bedre end at sove med makeup på!

nivea cleansing week 3

Mangler du en effektiv øjenmakeupfjerner, så er deres Double Eye Make-up Remover måske noget for dig? Makeupfjerneren opløser hurtigt og grundigt din øjenmakeup, inkl. det vandfaste, uden at du behøver at gnide. Ryst grundigt før brug, og påfør produkt på en vatrondel. Hold den over vipperne et øjeblik og fjern så makeuppen. Formlen er beriget med kornblomst, som beskytter vipperne.

På listen over de seks mest populære renseprodukter fra Nivea ligger der selvfølgelig også en klassisk ansigtsrens. Det er den milde og forfriskende Daily Essentials Refreshing Wash Gel. Ansigtsrensen er velegnet til dagligt brug og hjælper huden, med at opretholde hudens egen fugtbalance. Den er desuden beriget med vitamin E og Hydra IQ, som renser huden i dybden og er særlig mild ved huden. Efter huden er renset kan du passende prøve deres Smooth Rice Scrub med økologisk blåbær. En scrub gør huden mere ensartede og sund at se på, da den fjerner døde hudceller. Denne scrub støtter desuden også hudens naturlige fornyelsesproces og forfiner dens overflade. Skrubbekornene i Smooth Rice Scrub er stødte økologiske japonica riskorn, og så dufter den bare skønt. Personligt synes jeg at den er en tand for mild, jeg kan godt lide at de tager lidt mere fat.

nivea cleansing week 4

Det sidste produkt for denne omgang er Niveas Skin Refining Clear-Up Strips. De fleste har nok prøvet denne form for strips, i den ene eller anden udgave. Jeg elsker at bruge sådanne strips; de fjerner ment og effektivt hudorme, om end det kan nive lidt når stripsen skal af igen. Jeg har kun prøvet sådanne strips til næsen, men i denne pakke er der både til hage, næse og mellem brynene.

Mit spørgsmål til dig er; renser du din hud? Og hvorfor gør du det?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *