Goodiebox Crush juni 2018 // Bronze Goddess

Goodiebox crush juni 2018 1

Goodiebox Crush har nu udsendt boks nr. 2, som har fået temaet Bronze Goddess. Goodiebox Crush er et relativt nyt boksabonnement lavet af Goodiebox. Goodiebox Crush indeholder dog KUN makeup. Du kan se og læse om den første boks, som de udsendt tilbage i marts måned HER. Goodiebox Crush koster 99 kr. hvis du samtidig er medlem af Goodiebox, og 129 kr. hvis du blot ønsker at være crush medlem. Du kan nemt tilmelde dig på deres hjemmeside HER. Boksen har altid en minimumsværdi af 350 kr. og bliver udsendt hver tredje måned. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding.

Månedens boksen indeholder fire makeupprodukter, og har en samlet værdi af 464 kr. Som temaet antyder, indeholder månedens boks makeupprodukter, der har til formål at give en flot sommerglød med masser af glow.

Goodiebox crush juni 2018 indeholder:

Goodiebox crush juni 2018 2

Doucce: Bold Control Graphic Marker (full size). Som jeg også før har ytret mig om, så er jeg altså ikke tilhænger af flydende eyelinere. Det er SÅ SJÆLDENT at jeg støder på en, som jeg fungere sammen med. Denne her fra Doucce er en af dem! Applikatoren er spids og hård, hvilket gør at jeg synes den er dejlig nem at bruge. Og så er den meget præcis. Den påføre dog ikke en særlig kraftig farve ad gangen, men ellers synes jeg at den er rigtig god – og det siger ikke så lidt!

Goodiebox crush juni 2018 3

Max Factor: Excess Shimmer Eyeshadow (full size). Denne cremeøjenskygge er udsendt i to forskellige gyldne farvenuancer. Jeg har modtaget ”20 copper” udgaven. Den anden der er udsendt er en noget mørkere. Jeg synes at farven, som jeg har modtaget er virkelig flot. Den er ret neutral, men får alligevel øjnene til at spille lidt med sit shimmer.

Sleek: Face Form (full size). For det første synes jeg, at dette contouring kit lugter forfærdelig!? Er jeg den eneste som synes det? Om ikke andet, så indeholder paletten en contour, highlighter og bronzer, der tilsammen kan bane vej til en smuk og sommerlig makeup. Jeg erfarede meget hurtigt, at contouren er meget kraftig i farven, så det skal påføres med omhug.

The Body Shop: Honey Bronze highlighting Dome (full size). The body Shop – YAY! Jeg har flere af deres honey bronze produkter liggende, og som de andre produkter, dufter denne dome også sødligt af syntetisk honning. Og så er det bare en virkelig smuk highlighter. Den er ret naturlig, lægger sig flot på huden og så giver den også et let gyldent glimt. Den er nem at arbejde med og så er den jo også ret fin i sig selv. Jeg er blevet rigtig glad for den.

Mit makeuplook

Goodiebox crush juni 2018 4

Summer glow and that highlighter!

Modtager du Goodiebox crush?

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *