Munchbox – amerikanske snacks på abonnement

munchbox

Jeg er ret stor fan af de månedlige beauty abonnementer, som man kan bestille forskellige steder online. Jeg ville for eksempel ikke leve foruden mit månedlige slevforkælelsesfiks i form af Goodiebox (læs om den seneste boks HER). Og nu har jeg så kastede mig over noget nyt og spændende. Det er dog ikke så meget beauty relateret som bloggen ellers er indikeret til, MEN jeg synes nu alligevel at jeg vil dele dette med jer! Det jeg har bestilt er nemlig Munchbox. Jeg så boksen florere på de sociale medier og fik vist det til min kæreste som med det samme blev helt vild efter at skulle prøve. Der er dog gået noget tid siden, og nu skulle det være. Så nu har jeg bestilt Munchbox.

Hvad er Munchbox tænker du måske?

Munchbox er et månedligt abonnement (uden binding), som hver måned levere en boks med en ny blanding af 11-12 amerikanske snacks; slik, chokolade, vingummi, chips, karameller, kage osv. Snacksne er specielt udvalgt, der vil både være nye og klassiske snacks samt snacks der kan være svære eller umulige at få fat på i Danmark. Dette er dog et minus i forhold til, hvis man skulle finde noget helt vildt lækkert.

Indhold af denne omgangs munchbox
 • 2-in-1 air heads blue raspberry & cherry – sådan en frugt karamel stang som man kender dem fra maoam
 • 3 musketeers – chokoladebar med blød og luftig chokolade inden i
 • BBQ fries – en pose med chips lavet af korn og kartoffel
 • Blue razz berry blow pop – slikkepen
 • Bright side skittles – slik der smager af frugt
 • Combos beaked snacks – det er sådan nogle små snack/chips/bidder med pepperonipizza smag. De ligner dog til en forveksling hundegodbidder.
 • Hershey’s cookie layer crunch – en mælkechokolade bar med cookie stykker og karamel
 • KitKat – MED hvid chokolade!
 • Laffy Taffy sour apple – lidt alla maoam bare meget blødere
 • Milky Way midnight dark – endnu en chokoladebar, denne er med mørk chokolade, karamel og vanilje nougat
 • Mint m&m’s – ja det siger jo sig selv
 • Mrs. Freshley’s snowballs – dette er en chokoladekage, med skumfidusovertræk

MEN efter hvad jeg kan se på instagram, når jeg søger på #teammunchbox, så modtager man forskellige snacks.

Mig og min kæreste er ikke kommet gennem det hele endnu. Han kunne sikkert sagtens have fortæret hele boksen, men er sød og vente så vi deles ♥. Det vi har smagt individerne er med delte meninger. Selvfølgelig har vi alle forskellige smagsløg og favoritter, så det er både godt og ondt jo.

Alt i alt er munchbos en sjov og spændende og faktisk også meget underholdende boks. Jeg synes dog at det er en smugle dyr. Jeg har givet i alt 228 for 12 stykker snacks hvor det ikke dem alle der falder i lige god smag. Men jeg synes helt klart at det er værd at prøve. Især hvis man kan beherske sig og nyde det over en længere periode (til næste måneds boks for eksempel), og vil nyde en anden slags snacks end hvad man kender fra det danske marked af.

Har du mod på selv at kaste dig ud i et amerikansk-slik-abonnement, kan du tilmelde dig Munchboks HER. Selve boksen koster 199 kr. om måneden men fragten skal betales udover. Fragten koster henholdsvis 49 kr. (til din dør) eller 29 kr. (til pakkeshop).

TIP: Der findes også en engelsk slik boks (ukbox.dk). Boksen kan fås lidt billigere end munchbox, HVIS man binder sig. 199 kr. for 1 måned, 179 kr. om måneden i 3 måneder eller 169 kr. om måneden i 6 måneder. Også her kommer fragten udover, og den er en smugle dyrere end munchbox, den ligger på 59 kr. til døren eller 39 kr. til pakkeshop.

Modtager du Munchbox?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *